Mert ez nem autó, hogy a menetszél hátradobja.
A legrosszabb amikor valami jó húsos bogár megy neki a plexinek és egy nagy foltot hagy maga után.
Ha frissen törlöd le szétkened, ha pár perccel később, akkor már nem jön le sima vízzel sem úgy rászárad.
Aki ilyen képeket csinál, megérdemelné, hogy 2-3 hónapig csak linuxot használhasson. :) Utána csak ódákat zengene a windowsról.
Nem tudom. Hogy értettem? Sehogy. Visszavonom. Elnéztem. Éljen a Fradi!
Csak azért kérdeztem, mert ha pl 120-szal megyek, az eső meg akkor legyen 50, akkor 170-nel jön neked, ami egy picit fáj.
Különösen, ha az a valami egy veréb.... Vagy egy gólya.
Ha függőlegesen esik, akkor a vízszintes sebességkülönbség a sebességed. :) De nem ezt kérdezted... Szerintem nem túl gyors, 40-60 lehet talán... Passz. Talán Marci vágja fejből. :)
ehh:DDDD mikor mondjuk egy nagy, erős héjú bogár...:S:DDDD
Ezt a nick-es dolgot hogy értetted?
Persze, mint az egyik képen:)
Azért nem jó hallani, ha a sisakon szétmegy valami.
A plexin meg mégrosszabb.
Nemtudom hány km/h-val esik az eső. kb?
nincs neki oylan gyors motorja:DDD :P
:) Ilyenek a rókák....
Nem vádolt senki. Ha úgy érezted, akkor sorry. :) Kíváncsi voltam, hogy szervezel lázadást a fórumon...
Visszaigazgattad már a ruhádat? ;)
Ilyen nick-kel azt várná az ember, hogy egész nap a gép előtt ülsz, nem pedig motorozol.
És mondd csak, feketék lesznek a fogaid az út végére a muslicáktól?
Igen, a lusta cabriosok is szívnak, ha nem csukják be a tetőt.
:S Juj! Az nagyon fájna. Nem gondoltam volna azt sem, hogy az eső annyira bánt.
Aha, mocis jogsival? :)
Nem, nem remeg.
És akkor ami még nem volt:
A nyuszika keservesen sírdogál az erdőben, odamegy a róka és megkérdezi:
- Nyuszika! Hát téged meg ki bántott? Mondd meg azonnal, én úgy pofán verem az illetőt, hogy csak na! - miközben ezt mondja, már türögeti felfelé a karján a "ruha ujját".
- A medve volt - szipp-szipp
- Ja, a medve??? Tudod mit, nyuszika? Sírd csak szépen ki magad, az jót tesz - és miközben ezt mondja, diszkréten visszaigazgatja magán a ruhát.
Szóval nem a legjobb vicc, csak pont arról szól, amivel "megvádoltatok". :)
Az elegáns, de nem gáláns lázadás leverés lenne, ha kitiltanának. :) De nem tesznek ilyet, úgyhogy még tudsz szervezkedni.