én szeretek káromkodni
szabadidőben gyönyörű novellákat írok, meg műfordítok, de élőben, vagy közel élőben laza vagyok
ha ez zavar, akkor majd visszafogom magam
suliba menet (ősszel) oan utat kell keresni, ahol nincs sok autós...mondjuk nem tapasztalatból írom, mert én is kocsival mék iskolába ((20km-re lakok tőle:P)), ez csak 1tanács lett volna...menjetek egy lakótelepen végig,ha kell, és megússzátok sár nélkül:D
Pár éve én is jártam így, amikor suliba mentem. Két sáv volt, de a közelebbiben ment direkt az autós, és beterített a pocsolyával. A másik sávban nem volt autó, és pocsolya sem.
Na, na! A trágárkodást légyszíves kerüljük! :) Élőbeszédben nehezebb felügyelni, de írásban azért lehet. :)
Ott nem mernek átmenni a gyalogos előtt.--ott 6almunk van! >:)
Az emberek szó elől kihagytál egy jelzőt.
Tényleg nem csak ők. Még a sötétített üvegű autósok és a terepjárósok is. :) Meg néhány egyéb autós.
Itt nincs olyan bünti, mint kicsit nyugatabbra. Ott nem mernek átmenni a gyalogos előtt.
juvva, az embereket szét lehet verni, dejja cíp kocsikat ne :))
az a kedvencem, amikor zuhogó esőben ahelyett, h lassítanának a gyalogos mellé érve, inkább még rátaposnak a gázra
mintha valami kibaszott videójáték volna: ki tudja nagyobb szökőárral beborogatni a gyalogost? akijé a legnagyobb, az kapja a legtöbb pontot
hehe
naja, azokat szét lehet verni...csak a kocsit hagyjék épségben 8L
:) Nem mindegyikkel van bajom. Általában csak azzal, amelyiket éppen látom. :S De képzeld, ma láttam egy olyat, aki nem előzött meg lakott területen belül. Van normális, csak nagyon kevés. De a kigyúrt kopaszok között nincs.
Szerencsére kivételek is vannak. Csak sajnos nem sokan.
Szerintem ő csak az unintelligens bmw-sekről beszélt.
á, nem csak a bmw-sek köcsögök, jóformán mindenki szarik nagy ívben a gyalogosokra, akinek kocsi van a segge alatt
nana, a bmv-seket tess. csak békén hagyni :P
:D vagy... piszollyal viszaintegetni mnidenkinek, aki bweszol :D
Az jóleső érzés lenne. :) Viszont akkor te lennél a vandál. :S Mindig mást véd a jog.
Pedig olyan jóleső érzés lenne egy kicsit megcsapkodni a fa testápolóval a nyakragyúrt-kopasz-köcsög-bmw-seket.