A hozzászólások a legjobbak...:)
Hát.. megvan rá az esélyem...:DDD lehet hogy le fognak lőni, nem?:D
őő.. hány órát aludtál???:D
Bajok???:D
Igen, azok de neked lesznek a nagyobb bajaid...:P
Gyönyörű szép hajnali orákat minden Alvóforumlakonak :) cska jöttem szolni, ha Marci erre téved, csöngessen, me fekszem még, cska fatertől msot tok zsé-t szerválni :D További Szép álmokat mniden Alvó forumlakonak:)
Hát.. vonyitani tud ha nem engedjük be lakásba.. meg futni is! este ő futatt engem!! :DDD nehogym á a kutya sétáltass a Linkit:DD de hát.. ez van.. 3km-eket futatt le velem egy huzásra! :S eddig kétszer volt futatni engem,.. és van két vizholyag a jobb lábfejemen..:d
Barbrady rendőr spermium korában :D
:) Akkor az egy szerencsétlen volt az utcánkban. :) Ennek is ahány szeme, annyi színű volt. :)
MEntem alukálni! Jóéjszakát, szép álmokat! (MARCI el ne felejst megcsörgetni me bajok elsznek ;) !!!)
Tudnak azok, a menhelyen is van egy, az egyik szeme kék, a másik barna és Murphy-nek hívják. És úgy csinál hogy: vau-vau :D
Jó éjt mindnekinek! Aloha!
Megyek én is.
Azok szép kutyák. A huskytok tud normálisan ugatni?
Én meg mit keresek itt még mindig? :O Az állatos téma miatt maradtam, ez legalább olyan téma amiben szakértő vagyok :D
Na de tényleg megyek, jó éjt mindenkinek!
Nekünk is van egy huskxnk :D meg egy skotjuhász
az van.. :DD de amguy bármi-.. bár inkább kigyók.. azokért rajongok :)
A papád sem örülne, ha téged lelőne valaki, mert nem tetszik neki, amit csinálsz. Neked sem lenne utána több rossz húzásod.