:DDD Javitva: nagyon nagyon nincs igazad :P:D
úgy veszem észre hogy a nagyonnagyon szóhasználom egy kicsit megnövekedett.....:D
a morzsás vicc nagyonnagyon..:D
oké.. és Psycho ittvan még valyon? kiváncsi vok a válaszára
őő.. van vagy 5-6 kinn a garázsban..:Dmekkora gödör kell?:P:D
Psyco.. te még mindig nembirod a képem? :(
Na látod? Így mindjárt más: vannak felelőtlen gazdik
Egy ilyen mondat sokkal kulturáltabb mint hogy le kell lőni azt is...
Na jó, hozom a csatabárdot, te meg hozz egy ásót :)
igazad van, csak felhúztam magam.. de az evés megnyugtat..:D olyan mint egy hobbi:d
hát.. de vannak ilyen felelőtlen gazdik..:S akkor sem értem hogy miért akarja védeni az utcát... amugy bocsi hogyha valamivel megbánittala csaka düh sok mindent kihoz belőlem..:D mondjuk amikor szilvát eszek mindig jókedvem van..=) és most azt eszek..=)
Ha a kerítés megszűnik az nem a kutya hibája, hanem a gazdié, aki gondatlanul építette meg, vagy nem mérte fel kutyája erejét. Egy felelős kutyatartó embernél nem "szűnik meg" a kerítés... nekünk még egyetlen egy nagy testű kutya sem volt kerten kívül önszántából.
Szarok bele!!! kérjetek bocsit egymástol! most! ne legyetek négyévesek.. kutya van veszélyes, kuty a van veszélyteklenm.. pontm nit emberből, nevelés kérdése:P
psícho mindenen összetud...:S
hát szerinted mi lenne ha ott megszűnne a kerítés? mert lehet rá esély.. lásd éhes c film.. mondjuk már leszedtés de... akkoris...:D
Az életveszélyes ha a kutya ugat meg kidugja a pofáját? Szerintem nem, de ez meddő vita, különbözik a véleményünk és itt egyik félnek sem lesz igaza.
Ennyi, és én tényleg be is fejeztem.
Szarok rá! kérjetek bocsit egymástol és béküljetek ki! nehoygy má ezen vesszetek igy ösze!