Nem könnyű a dolgod. Ugyanis MEGTALÁLNAK. :) Csak mosolyogj ki a fejedből és hajtogasd: akkor is boldog vagyok, akkor is boldog vagyok. Ha szerencséd van, efógy békés, nyugodt elmegyógyintézetben végzed. Hát ezért nézek én SP-t.
Biztos. Már egy jó ideje nem néztem SP-t.
ftcsrac feltudnál jönni msn-re? Valami fontosat akarok gyorsan elmondani! :D
Én is rengeteget nevettem a baromságokon. Cartman, kalap úr, Garrison bácsi és a többieken. Nagy kreténség az egész. :)
na és amikor Gally Úrral magcsalta, az hogy tetszett?
:)
Hogy a fenébe nem? Rengeteg rész végén még a "ma megtanultam valamit" kezdetű "gyengébbek kedvéért" rész is ott van, amikor vagy Stan vagy Kyle szájából hangzik el az összefoglalt tanulság a helyes értékekről...
Én is szeretem a SP-ot. Nekem Cartmen és Kalap Úr a kedvencem:D
Hát nem. De ami elkerülhető, azt inkább meg sem nézem/hallgatom, vagy csak elengedem a fülem mellett.
Zöld még nem.
Érdekes kérdések:))
Nem járok ki meccsekre ha erre célzol, ezért csak otthoni szurkoló vagyok. anyagilag támogatom őket, de nem a jegyek árával.
Kedves GradU, nem sok minden maradt piciny világunkban, ami nem népbutítás :(
Nem. Ide a fórumba írok hobbiból. :P
Sokat mentem már pólóban, de ezután visszafogom magam:)
A bogarakat ismerem, megcsípni nemtudo, mert belehal az ütközésbe:) De az kb olyan érzés mint a paintball.
na és miket írsz? ódákat a magányról és titokzatosságról?
Egyetértek azzal, hogy anarchista szemléletűek. A helyes értékek felismerését nem tanítja meg, csak pocskondiáznak mindent. Ez is népbutítás, csak máshogy, mint a vv.
A Photoshop-hoz? Még tanulmányozom, de már hoztam össze egész jó képet is, senki meg nem mondta, hogy nem igazi.
Pedig éppen a mélyértelműbb (már ha lehet ezt mondani) részek a jók. És az is igaz, hogy anarchisták, mert mindent kritizálnak, túlzásokba esnek, ésatöbbi, ésatöbbi...De azt nem kell megnézni!
Igen. Pedig sokszor igaza van... már várom hogy folytatódjon :)