hát igen, ez az egy gátja van az ember-gép-ember kommunikációnak: nem látod az arcomat, és pusztán a karakterekből nem lehet mindent kiolvasni
nem, nem vagyok irónikus, szinte soha sem
én mindig őszinte vagyok, és ki is mondom, amit gondolok
néha túl őszinte vagyok, ebből vannak is konfliktusaim, de végül mindig jól sülnek el :)
Én is optimista vagyok :)
ftcsrac azt mondta nekem az előbb hogy én vagyok az ő kis optimistája :)
Lehet, hogy már csak az én agyam nem forog... de későre jár és én bizony nem bírom ki alvás nélkül egy napig sem. :)
Jó éjszakát Fórumlakók! Aloha mindenkinek. :)
én meg örök optimista, aki mindenben jó jelet lát :)
és mindenkiben a jót látja meg először
vegyünk egy példát, remélem, nem lesz bántó: elestél a motorral, tudom, h sok pénz megjavítani, de kiderült egy-két jó dolog is általa (mennyien szeretnek/aggódnak érted, mennyire stramm vagy, és nem utolsó sorban: van még jópár éved hátra, hiszen ez egy jó alkalom lett volna az égieknek, h kivonjanak a forgalomból, már ha azt akarnák)
látod? :) én így gondolkodom
Nem forgattam ki. Így értelmeztem. Azt hiszem, nem értelek téged sokszor... Amit írtál, teljesen ironikusnak tűnt. Mindegy.
Akkor köszi. :)
Azzal, hogy azt írod, hogy nem hiszed, hogy félreismerted, most megerősíted azt amit korábban írtál róla... :S
Mindegy, én nem akarok a vitátokba beleszállni, de továbbra is állítom, hogy félreismerted őt. Bocsi. :)
jé! ebből ezt meg hogy vontad le??
az ember itt bókol neked (látatlanul :) ), te meg kiforgatod, h rosszul érezhesd magad?
:)
Egy párszor már kérte, hogy ne hívd így.
nem, nem én voltam az alany, én csak odatévedtem :)
nem hiszem, h félreismertem, nem gondolom most sem, h megbántott volna valakit :)
Szerintem nem vagy az, ha ez számít.
Nem haragszom, nekem mindig rossz a kedvem.
Végleges és örök pesszimista vagyok, a pesszimisták pesszimistája:)
Ne menj miattam!
Biztos én voltam. Nem tudom.
Mert embertelen és bunkó vagyok? Ezt sem mondták még. De azért jó tudni. :)
Erre sikerült rájönnöm. :)
Erre emlékszem, azzal a szöveggel épp védeni akart Téged szerintem, meg megmagyarázni azt, hogy nem vagyunk ám mi olyan gonoszak, hogy rögtön letámadjuk az ide tévedőket, mégha néha úgy is tűnik. :)
gradU sosem bántott még senkit sem itt, félreismerted szerintem.