gradU, amit a szökőkutas képhez linkeltél nem jön be nekem, ide belinkelnéd?
Ne add föl, gyakorold. Érdemes. Lazítsd el a szemeidet, ne erőlködj. Mereng a semmibe, azt biztos tudsz. Valami olyasmi. És várj.
Á, tévedsz. Ha ésszel lehetne csak, akkor nekem sem menne. ;) Ez gyakorlással megy. Teljesen el kell lazítani a szemedet, és nem a lapot figyelni, hanem egészen a végtelenbe fókuszálni.
Nem ez irányítja az életemet, és nem is veszem komolyan, de vannak benne olyan dolgok amiket érdemes megszemlélni. Most nézte meg nekem valaki az életfeladataimat, és az is 100%-ban bejön.
Én ehhez sík hülye vagyok, delfinek, pillangók, 3,4 pont, szív...semmit sem látok...:(:( Hüpp hüpp:(
Ne már! :-) Te hiszel ilyenekben? :-o
Na, jósolhattok is magatoknak. :-) Nekem bejött.
Ződ, ha ez megvan, akkor nézd így azokat a képeket is, amiken az a sok színek krix-krax van. És térben el fognak válni benne egyes részek.
Igazad van! Tényleg működik 30-40 centiről is, de nekem úgy még lasssabban jön elő. Közelről általában könnyebb. A könyvnél nem is volt zavaró...
Ha már teljesen kancsal vagyok és keresztbe állna ka szemeim, akkor látom, hogy megfogja a nyakát, meg helyet cserélnek stb, de ebben m ia trükk...így mindenből kettőt látok, koncentrálni sem kell.
(>.<)
Hát semmi sem ragad rád Menyétke optimizmusából?? :P :)
Na, ha én olyan közelről akarom nézni, akkor kiégeti a monitorfény a szememet. Nekem simán megy messziről is. Ződ, kicsit bandzsíts be, akkor talán elkapod azt a pillanatot. És várj, hátha neked lassabban csúsznak össze.
Na akkor megfogadom a tanácsodat, és megvakulok 15 centiről:) Kipróbálom, de nekem úgyse sikerül.
Nem úgy van az!
Kb. 15-20 centiről kell nézni, úgy, hogy a szemeid párhuzamosan álljanak. Mintha a kép mögötti nagyon távoli pontra koncentrálnál. És a szemed fókuszát is a végtelenbe kell állítani. Vagyis el kell bambulni, és amikor már elmosódik minden, akkor előjön a kép. Gyakorolható. Eleinte én is kínlódtam vele.
Gyors vagy! :-) Nekem kb. 10 mp, mire előjön a kép. Ha megnézek 10-20 képet, akkor a szemem megszokja a végtelenbe fókuszálást. :S
Aha, nekem nem okoz gondot. 2mp alatt ott vagyok. Klasszak.
A Képekbe tettem egy képet.
Picit nagy lett, bocsi.
Szia!
Te látod a 3d-s képeket? Régen volt nálam egy könyv, és abban megtanultam, hogy lehet látni azokat. Nagyon jók! Csak ha sokat szórakozik vele az ember, akkor kicsit meghülyül a szem... :S