Engem sokkal inkább zavar a TV-ben, filmnézés közben, 5-szörös hangerővel beadott reklámok, mint sem ezek itt.
(Igaz, elég ritkán van a hangszóróm bekapcsolva.) :)
De mit lehessen tenni? Ebből tartják fenn magukat ők is.
Tudom én, csak bántja a szemem :) Nem a bannerekkel van a bajom, csak a villogó, mozgó, zenélő, tolakodó hirdetésekkel. De mindegy, nem nagy baj, csak úgy megjegyeztem, hogy szaporodnak.
Kedves Psycho! Miért sajnos ez neked, miben zavar vajon?
Gondoltál már arra, hogy egy ilyen szervert fenn is kell tudni tartani valamiből??
De sajnos a hirdetések is szaporodnak a főoldalon, mondjuk amíg nem zenélnek, mint nyáron, addig nem olyan nagy probléma...
Miből is sejthettem, hogy Te leszel az első, aki felfedezi, illetve hangot is ad neki?? :) Egyébként, ezer hála és köszönet ezért Sanyinak!!! :)
Más! Bekaptam egy akkora vírust, hogy teljesen összeomlott a rendszerem. :( Tegnap estére sikerült helyretennem, asszem mindent.
Fain a reklám..Karácsony Mák Virággal...:)Mindenütt ott vagy...
Ebbe a saliba beleszerettem:D Megcsinálom majd valamikor! Ftcsrac(Csak azért írom nagybetűvel a neved, mert mondat eleje:P), ez egy nagyon nagyon nagyonnagyon jó link!!!!! :D;)
Nem, hanem tenyésztettük a bulldogokat és más gazdija lett. Mint sok más alomnak :)
Nekünk is volt egy Honey nevű kutyánk. Ő egy angol bulldog szuka volt és fehér alapon barna foltok voltak rajta és nagyon izgága volt. Lehet, hogy még valahol most is él, bár kétlem. De van rá esély.
dödi:Ne bántsd:(((((((Nekem ez rosszul esik:((;)
a Honey (ezt egyébként már tudtam..vajon honnét?) olyan kedves..tényleg ez illik inkább hozzá :)
Witterrung Hannibal a törzskönyvi neve, de egy ilyen cuki falathoz, nem illik egy ilyen komoly név. Ezért Honey lett a neve. :) Hannibálnak csak akor nevezem, ha határozott akarok lenni, mikor játsza a süketet. :-) Olyankor azonnal tudja, hogy neki szóltam. :)
tök vicces fejet vág!!!! :))
naon ari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
huhh..ez naon félelmetesen hangzik :)
Ne merészelj A Férfinak ártani mert velem gyűlik meg a bajod:P:D