Nem tudom. Csak akartam írni valamit, de nem találtam semmi jót. Ez meg egy olyan hülye kép. Nem is tetszik. De szerintem még nem is voltam teljesen ébren...
Amúgy Virág mostanában hol van? Úgy eltűnt a fórumból.
hát látod az ilyen kellemetlen félreértések elkerülése érdekében is van ott,hogy *válasz erre* itt is remekül látszik a primitívséged! te kis huncutka..
A Szerkesztőségnek is boldog békés karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog Újévet kívánok/unk!!!
...ehhez nem kivanok hozzaszolni...
Igaz ugyan, hogy nem neked ajánlottam a a húsáru ilyetén módon való használatát de nagyon érzékletesen írtál a dologról. Mármár megkapónak nevezném. A végén még kiderül, hogy nem véletlenül vetted magadra a dolgot, hanem személyes tapasztalat alapján nyilatkozol, te kis huncut!
először is én nem szoktam ételeket dugdosni magamnak,de Te biztosan érezted már azt a fantasztikus,leírhatatlan érzést,amikor is a finom meleg,zsíros kolbász felcsusszan a végbeledbe! Valószínüleg így tanítottak a szüleid enni! Ez egy kicsit abnormális ugyan,de ne szégyenld magad emiatt a dolog miatt,hiszen ismered a mondást.."Ahány ház,annyi szokás"....szörnyű gyemekkorod lehetett...
A különféle zászlórudak között az a különbség, hogy melyik klub, nemzet vagy akárminek a zászlaja van erősítve az egyik feléhez vagy harmadához. Tehát: Egy henger alakú, hosszúkás rúd önmagában nem nevezhető zászlórúdnak, hacsak nem eleve erre a célra gyártották de amennyiben igen, (ha kötekedni akarok) akkor is csak attól a pillanattól lesz tényleges (és nem leendő) zászlórúd amikor hozzáerősítik azt az anyagdarabot amely valamelyik orszég, egylet stb. egyedi színeit /és vagy/ mintáját, formáját jeleníti meg.
Igaz ugyan, hogy ha pl. az ute és a fradi zászlóinak rúdjait kicseréljük, onnantól kezdve az addig fradi zászlórúdnak nevezett rudat nem hívhatjuk ezután is ugyan így, min ahogy a másikat sem. A kérdés szempontjából ennek csupán annyi jelentősége van, hogy viccesebbnek találnék egy, a kevenc csapatod színeit viselő anyagdarabhoz erősített rudat a végbeledbe felhelyezni, mint egy találomra kiválasztott, hasonló adottságokkal rendelkező tárgyat. Összefoglalva: Van különbség a zászlórudak között, ebben az esetben persze főképp lélektani és igen, van olyan, hogy fradis zászlórúd.
Mielött nyilatkozol erről a dologról, próbáld ki. Ha nem is zázszlórúd de egy füstöltkolbász megtenné kezdetnek. Nem biztos, hogy annyira utálnád a dolgot.
ő így nyilvánítja ki a szeretetét......
Mert én csak olyannal tennék ilyesmit akit utálok.
Az mindegy, de most őszintén: ha te nem utálsz valakit, hanem csak közömbös, akkor azért dugnál zászlórudat oda? Szerintem nem. Csunyadiszno viszont igen. Ez nem ellentmondás, mi?
Megkérdezhetem hogy mi a különbség egy Fradi zászlórúd és pl egy Man United zászlórúd között?..egyáltalán..van olyan, hogy Fradis zászlórúd?...
Olvasd el újra a zázlós üzenetemet de ezúttal próbáld meg értelmezni a tartalmát. Nincs semmi ellentmondás.
Jó van na, nem akartalak ennyire megbántani ezzel a fradi dologgal, ne haragudj.
Haggyátok békén szegénykét..Skizofrén tudathasadásos kettősszemélyiségű egyénke...
Ha te nem utálsz valakit akkor fradis zászlórudat helyezel a .... Értem én. Logikus. Megint ellentmondás.