Huh, ma nem megyek suliba, mert du. mat. verseny lesz. :))
Már összesen 3526 táralgóhozzászólás van... Vasárnap délelőtt 2600 körül volt...
Abban már segítettél, nem kell mégegyszer.
Örülök, hogy segíthettem!
... a "Szarások fajtái" című mű elérhetősége nem érdekel véletlenül? Abban is tudok segíteni... ;)
Majd veszek szemránckrémet :)
Ne legyél már ilyen kíváncsi, hamar megöregszel...
Miért lenne rá szükséged? :))
Istennő vagy!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!
:D
Tudod: Google: Megmondtad, hogy célszerűen kell tudni használni ezt a keresőprogramot... Na, én nem tudom úgy használni.
Ez segít? Jobb nem jutott eszembe...
Musée du Louvre
Auditorium du Louvre
75058 Paris cedex 01
Tél.: (33) 01 40 20 52 06
Azért érdekel, mert szükségem lenne rá...
Miért érdekel? Oda visznek az előztetes letartóztatásból?
Na, menstruációs zavarom az nem lesz...De a többi.. Nem túlzás egy 1 kicsit?
Tudja valaki Párizs iránítószámát, és hogy ott hogy kezdődnek a telefonszámok?
Ha vannak még ilyen jó történeteid - és a többieket nem zavarja -, akkor igazán írhatnál még... Nekem nagyon bejön.... :)
Éljen az egészséges aszpartámos kaja! :)
A zavarosra gondoltam.
Csínyánt észrevetted...(figyelemelterelés)
Többet nem mondok...:P :)
:) Sajnállak... de ez már szánalmas... :) Vanille Nightmare... :P Tudod, Norbi, a marketingesek szeretnek melléfordítani. :D
Látod, az egészséges élet nem is olyan kellemes.... Meg kell szenvedni érte... :P
(csínján... Jó, abbahagyom! :))
Kicsit soknak tűnik. :) Egyszer megnéztem az E621-et, ami kedvelt ételeimben előfordul... Az is szép, de csak 3-4 tünet, és egyik sem hirtelen halál. :)
És hogy melyik nem érint téged? A zavarosat kapásból kizártam. :) Így már arra tippeltem, hogy kopasz lehetsz, de hajasból 2 van... Tehát a memóriavesztés lesz az, minden kétséget kizáróan... Azt nem fogod érezni... (ha belegondolsz, tényleg... :)
Norbi is megjegyezte...
Amelyik étel aszpartamot tartalmaz, azzal csínyán kell bánni.
Jajj..nagyon rosszul lette mettől a Vanília Dream-től...a norbi.hu-ról van.
:) :(((