Szia!!! Sziasztok!!
Egy kicsit azért, egy kicsit meg nem. :)
Egyrészt, képtelen vagyok a csevegéseteket nyomon követni, másrészt
csináltam az új weblapom, amit már beharangoztam itt, de semmi visszajelzést
nem kaptam, hogy hogy teccik. :(
Azért felfrissíteném az emlékezeteteket. :)
Ha teccik, meg találtok olyant ami még nem volt a vicclapon és érdemes rá,
igazán beajánlhatjátok. :)
Most viszont el kell húznom ismét, mert ma meg a gyerekeim jönnek. :)
Két Zsuzsa nap, egy szülinap a kisebbik lányomnak és a kis uncsim is ebben a hónapban lett két éves.
Szal, ünnepelünk ma is. :)
Még régebben beszéltünk itt gradU-ékkal különböző élelmiszerekről...pl a virsliről...
Mivel mos tettem egy kis Norbi virslit, utána néztem, hogy mi benen az érdekes, és csak a magas hústartalma...
A normális virslik részben proból vannak, ezt már megebszéltük. (Ezeket Psycho is ehetné :))
Most néztem a legújabb cikket Norbi oldalán és...Nem is tudom, hogy mit fűzzek hozzá...Csak részletekben futottam át...
Nincs és nem is volt ilyesmim. Jelenleg van egy kutyám, két macskám, egy teknősöm, két nyulam, öt tengerimalacom, egy tarantulám. A papagáj decemberben halt meg.
Egyáltalán nem fárasztottál!
Gondoltam, hogy valamelyik állatod neve lesz, de én kakasra gondoltam:) (nemtudom, hogy van-e kakasod)
Kukurunci a kutyám egyik régebben használt neve volt. Persze Kuki a neve, de sok mindenre hallgat, én meg mindig valahogy "becézem". :) Hallgat a Menyukára, Kukira, Menyusra(ez nem tudom honnan jött), Kukusra.
Leginkább Kukusnak vagy Kukinak hívom. A Kukurunci vagy hat éve volt, de mikor csináltam egy pót-címet a Citromail-en úgy gondoltam, hogy "na ez jó lesz". Bocs, hogy ezzel az érdektelen sztorival fárasztottalak.
Hidd el, ha én belerúgok akkor ártani fog neki:))
Akkor a kukurunci@citromail.hu-ra, please.
Úgy értettem, hogy ha hajlandóságot mutatsz az elküldésre akkor megadok egy címet ahová ezt megteheted :) Na.
Annak a felninek nem árt! Ebben az árkategóriában ez a legjobb felni.
Ha elküldöd, megadok egy email címet :DD
Ha ezzel valaki megállna előtte melsőkeréken, még mielőtt visszalendül kétkeréskre, beleúgnék a küllőibe:)
:))
Marci, elküldenéd nekem is? Kíváncsi lennék rá. Ha elküldöd, akkor megadok egy e-mail címet.
Megkaptam, köszi...
Szép, de nekem egy Lada többet érne:))
(A biciklit k-val írjuk) ;)
Huhú, mér megint mongoosemarci. Lehet, hogy annak a másik gépnek van az ip címével vagy vmivel vmi:)))))) De megijedtem...
A következő kérdésem egyik témába se tartozik, és kicsit hüyleség, de azért megkérdezem...
Gondolom már mindannyian láttatok biztonságikamera-felvételt...
És azon tűnődtem, hogy nem lenne egyszerűbb pl azonosítani az elkövetőket (betörők, baknrablók stb...) ha egy fél megapixeles kamera helyett, ami 30 másodpercenként bír felvenni 5 képet, egy 6-8 megapixeles kamera figyelné az intézményeket?
(Hülye kérdés...tudom...)
Lehet, hogy ez is valami hiba, nem?
Egyébként olyan furcsa volt, mikor a sasos képek felkerültek a lapra, és valaki írta, hogy lehet, hogy Sanyi rám célzott a sassal, eszembe jutott, hogy megnézem tudom-e használni a Psycho nicket, és voilá! :) Lehet, hogy véletlen egybeesés, lehet, hogy Sanyi nem is tud a dologról, de én bocsánatkérésnek vettem, akkor is ha nem az.