Mivel eddig még az IE a legeltejedtebb böngésző, így nem a Mozillához fogom igazítani a lapom. Meg aztán, kérdeztem már az okosoktól, hogy létezik-e valami optimalizáló(már mint, hogy minden böngészőben egyformán jelenjen meg az oldal) de ezidáig semmi hasznos infót nem kaptam. Ha Neked van, állj elő vele és megprószálom hasznosítani.
Boccsi, de ez nem is lehet vita, hiszen Te nem látod rendesen és a Mozilláddal. :DDDD
arra már én is rájöttem, azért gondoltam, hogy szólok, hogy tudj róla:)
így meg lehet oldani a problémát. azon meg lehetne vitatkozni, hogy a mozilla, vagy az ie a torz, de most vallási háborúkba ne menjünk bele:)
Na...elmentem bankot rabolni, mert ma fizetést kell adnom.
Majd gyüszök.
Rájöttem mi a baj!
Nem véletlen van ez kiírva a lap, majdnem tetején:
Ajánlott felbontás: 1024x768 Ajánlott böngészök: IE 5/6 Tesztelve: SlimBrowser v4.01
A Mozilla torzítja el.
*Paranoia.*
Ezen jót nevettem. :DDDD
Van egy baráti köröm és van egy zártkörü levelezőlistánk,
aminek az a neve, hogy paranoiások klubja. :)
ott arra lejjebb taglalták a madárinfulenzia meg a válsztások kapcsolatát. szörnyű, hogy az emberekben ekkora paranoiát lehet kelteni.
1024x768
Rettenet !
Milyen felbontást használsz?
Ja, hogy ja?? Akkor mire, mert itt ez volt az utolsó téma. :)
Ezt a kettőt is e-mailben kaptam, a többit nem is ismerem. De ha tudod hol lelhető fel, szívesen megnézném.
Én köszi jól vagyok, sehol az influenza. Kis nátha az volt, de azt is inkább elkaptam :) Viszont nem ártana elkülöníteni a humort a politikától. Ez egy ember nyelvbotlása, ami szerintem humor és nem politika....szerintem.
már itt is csak a politika meg az infulenzia? nem unjátok?
Nekem nem indulnak el:((
A felcserepedett gyerekkorom megvan?:))
Virág az nincs meg, hogy minden hónap augusztusában? :D Medgyessi olyat is mondott, az is fent van a neten.
Jó, hogy Te is visszajöttél, most már tényleg csak dödi hiányzik.
**Szép: Gyurcsány beszélt valamit, és az összefort csont helyett összecsórt fontot mondodd:D***
Ha esetleg valaki nem ismerné, feltettem ide. :)
Ez meg a híres útelágazás, a volt miniszterelnöktől:
Nem akarok beleszolni a beszélgetésetekbe, de én is Fanni vagyok:DD Igaz hogy csak a második nevem az, de az:P