Szerintem kivitelezhető a dolog, de ilyen 2csináljatok egy honlapot házi" az érdekes...Maximum szorgalmi...
Marci, ez ne megy szorgalmi feladat volt?
Jó, jó, de valami alapképzést csak kellett volna hogy kapjon, mert akkor olyan szarvas hibát, mint hogy ékezetes betűket használ a linkeknél, nem követett volna el. :) Csak úgy, hogy Eriggggy fiam, oszt csinálj otthon magadtól egy weblapot! nem szoktak feladni házinak. :) Na itt sántít nekem ez az egész.
Meg még az is, (bocsi Marci!) hogy szinte egész nap itt lóg a fórumba, - és még ahol nem látjuk - aztán ő az utolsó, éjszaka, aki innen elmegy, de már hajnali fél 4-kor itt van újra, mégis mindig ötösökről számol be.
3 gyereket neveltem fel, egyet még mindig iskoláztatok...kicsit nehéz így átverni. :PPP
Ez még régebben volt feladat neki, akkor még nem konzultált nagyobb erőkkel... :)
És akkor elég érthetetlen idézeteket másolt bele innen...
Ha valóban ez volt a feladat és valóban ötöst is kapott, akkor kérem a felét!! :DDDD
Én csak abból indulok ki, hogy nem tananyag, legalább is a fiamnak sosem volt, a honlap készítés. No meg az Excel után egyből, minden alapnélkül?? :-o
Talán azért, mert akkor is egész órán ide írogatott? Áááá, ez kizárt... :)
Lehet, hogy azért mert mindig itt lógsz?! :)
Amúgy gratulálok az ötöshöz. Végül is innen voltak hozzá az idézetek, akkor mi mást is kaphattál volna rá? :)
Az Excel meg tanuld szorgalmasan, jó kis progi az. Sok mindent tud. :)
Nem tom, miért érzem azt, hogy valami sántít ebben a hsz-ban?! :-PP :)
Na, törióra...:((( Valszeg írunk:(( Nem tudok semmit:(((
Az ötös lett:)) Az érdekelt, nem úgy, mint az Excel...:((
Nem is írtad meg végül hányast kaptál a honlapkészítési házifeladatra?
Én nem(mármint a tanárra:DD)
Számtekóra... Látom, senki nincs itt, de gondoltam, hogy beírok...