A piros-fehér-zöld kenyeret ki lehetne próbálni zöld-fehér kenyérként..nagyon jól nézne ki:))
Az a mentás-csokis kenyér nagyon guszta:)
Hmm...
Na skacok, levelezőket beizzítani, megy a rakottkrumpli. :)
Én meg viszem le a kutyát sétálni. Még hátra van a kenyérből 25 perc, addigra vissza is érünk. :)
Ez -fokhagymás-sajtos kenyér- valami fantasztikus és míg sül....hát, jó ha nyálkendőt kötsz az állad alá. :DDDD
Hihi!! Tegnap írta a nagyobbik lányom, hogy a mentás-csokis kalácsot prószálja ki éppen. Jó hogy mondod, még be sem számolt. :( :) Itt ez a nagy válogatás csak addig volt, míg a gép az újdonság erejével hatott.
Most már inkább arra törekszem, hogy olcsóbb és jobb legyen mint a bolti. De azért néha napján meglepem őket egy egy különlegességgel. Mondjuk akkor, mikor hideg vacsi van. Ahhoz szoktam valami különlegesebb kenyeret sütni.
Megnéztem, és már ki is szúrtam egy mentás-csokis kalácsot:)) Nekem is tetszik ez az oldal, soha nincs ötletem miféle kenyércsodát süssek, mert az én drága családomnak nem jó ugyanaz a fajta ám... :))
Nem az én ötletem volt ez, hanem Bilonkáé. :) Menj nézegesd meg az oldalt, mert még az is le van fotózva, mikor valami miatt nem sikerült neki egy-egy kenyér és leírja, mi volt a gond.
Nekem nagyon szimpi az az oldal.
Nyuszika! 3 éve meg van a gépem, gondolod nem prószáltam?? De az sem jobb mint az amit most én sütök. :) Arról nem beszélve, hogy nem is olcsók.
Köszi, nagyon kedves tőled, ezér cserébe küldök neked norbi ápdét sárgaborsófőzeléket, ápdét pörkölttel(Bár én szójafasirttal csinálom, de majd megoldom):)))
Én is szoktam kenyeret sütni, karácsonyra kaptam anyósoméktól kenyérsütőt, azzal szoktam vacakolni. Nálunk mindenkinek a magos kenyér a favoritja:) De majd én is kipróbálom ecettel, ha nem veszed ötletlopásnak:)
Hogy gyorsabb legyek, innen írtam ki a receptet
Ezért vannak azok a karakterek az ö betűk helyén.
Egyébként, már szinte az összes receptet kiprószáltam onnan, ami étvágygerjesztőnek hatott első pillantásra/olvasásra. A legfinomabb a kapros túrós volt. :)
Látod, jól jön még az a takarítónő!
Próbálj ki olyan lisztet, ami már készen van, csak víz kell hozzá...
Hülyén hangzik, de nagyon finom az is!
Norbi liszttel meg nem sikerült a kenyér..(illetve a beljese kicsit tészta állagú lett)
Beton bizony, mert pillanatok alatt besűrűsödik és szinte beleköt a lábasba. :)
Mivel én nem eszem belőle, így finom és rétesliszt keverékéből.
A legolcsóbb és legfinomabb kenyeret sütöm.
50 dkg finomliszt
15 dkg rétesliszt
3,5 dl langyos víz
2 nagy mérõkanál olaj
1/2 mérõkanál ecet (Finom rugalmas lesz tõle a kenyér!)
2 kis mérõkanál só
2 kis mérõkanál cukor
1,5 kis mérõkanálnyi porélesztõ
A mérőkanál a géphez jár. :)
Hogy az a (kiskorúak most fogják be a fülüket!!!!)
ß$£$ß@&#&@{ß$¤ - káromkodtam- Itt már megint szállingózik a hó. :(
Betonnak?:D
A főzelékeket én csak jó sok pörkölttel a tetején ezsem meg:)
De már leszoktam róla..(Upade:))
Milyen liszttel sütöd a kenyeret?
:DDD A sárgaborsót nálunk betonnak hívják. :DD Imádja mindenki, jó kis pörkölttel a tetején. :)
Üsse kő, lemondok a saját adagomról. :)
Marhahúslevest én holnap főzök, szombatra és a hús mellé kapormártás lesz. :)
Már a sütőben van. Mire elkészül, megcsinálom hozzá a virtualice meghajtót is. :) Egyébként míg távol voltam , a vasárnapi ebédet is előkészítettem. :) A marha már vadul szépen. :) A kenyér, meg most olyan szépen kel, hogy lassan túlnövi a gépet. :)
Virág, nekem is küldessz egy kis adagot fénypostán?:))
Én is elmondom a menüt: Levesnek marhahúsleves, utána spenót vagy sárgaborsó főzelék:)) :P
Inkább tenyél be egy tányérral a gépbe, mintha CD lenne, és küldd el e-mail-ben, de előtte hozz létre egy új virtuális meghajtót:)
Szólok, ha kész és nyisd ki az ablakod! Küldök egy adagot fénypostán. :)