Ezt jól kifejtetted:)) Ezért csak éjstaka szabad elmenni, mert reggel senki sem zavar a visszaolvasásban.
Jólvanna, nem kell rögtön azt keresni mikor rontom el a mindig szót... :P
Nem is aggódok emaitt, sőt megnyugtat, hogy nem csak én nem tudom tartani a témát;)
Mint láthatod én is a visszaolvasók csapatát erősítem.. Meg mire én bepötyögök egy választ, addigra ti tizet is beírtok. Pedig én gyorsan gépelek, akkor nektek géppuska kezeitek vannak?
Most én is nekirugaszkodom, és közösen végigvisszük így 3-man...(meg aki még csatlakozna)
Ok?
Sziasztok!
Jó reggelt!
Amikor én lemaradok akkor kezdhetek olvasni..ez nem is zavar, hiszen közben eszembe jutnak frappáns megjegyzések, be is írom ,de mire átolavstam mindent, 2-szer annyit olvashatok újból, hiszen míg olvasok ti nem álltok meg:( :)...Ez sokkal idegesítőbb, mint a visszaolvasás...
Nemtudom előfordult-e már veletek, de én néha kihagyok véletlenül 1-2 hsz-t, és ha valaki azt nyomja be előzménynek, akkor teljes káosz van körülöttem, kezdhetek mindent előről, megnézni az előzményeket és azoknak si az előzményét, és már megint lemaradtam:))
Meg lehet, csak nem visszafelé kell olvasni... :)
Szépen pörgött akkor, ha a távozásod után még 100-at írtunk... :D
Megyek anemarázni, hátha kitalálom.
Én csak reggel vagyok a visszaolvasósaok között, a mútkor 100-at vissza kellett olvasnom reggel 4-kor, de nem igazán lehet utólag megérteni.
Félreértettél. Önmagában nem idegesítenek, hanem az idegesít hogy nem jövök rá, hogy kell bejutni a szobákba.. :S :))
Am elég nekem azt a 80hsz-t is visszaolvasni...
Szia!
Mindig itt vannak páran, és a többiek meg csak lesnek, mennyire lemaradtak. :) Én is a visszaolvasgatós táborban vagyok leginkább... Amikor nem, akkor termelek szépen. :D
A téma itt mindig más, amiatt ne aggódj, hogy nem látsz egy vonulatot a beszélgetésben! ;)
Samy, a mindig szó (még) mindig rövid "i". :)
Szia, jó reggelt! Minek csinálod az Anemarát, ha idegesítenek az ilyenek? Nem is írtunk ma mág sokat... Csak kb 50 hsz-t.
Sziasztok!
Egy délelőtt nem jövök és már teljes sebességgel olvasgathatok vissza. Nektek aztán pörögnek az ujjaitok.
Én persze szokásomhoz híven leragadtam... Már azt sem tudom mi a téma. Bár lehet hogy azért, mert csak féligmeddig koncentrálok ide, a maradék az ebédre és a stone of anamarára figyel:) Megjegyzem, azon még mindíg nem jutottam tovább. Kezdenek kiborítani az ilyen gondolkoztatós cuccok.
Uhhhh. Miről megy itt már a szövegelés!! :D
Lassan közbelép az Erkölcsrendészet...
"Igen, neked mutatom:PP :)"
:D Vigyázz, mert ő még fiatalkorú... Súlyosbító körülmény lesz! :P
Sértődj, majd megbékélsz... Rám esett a megtiszteltetés, hogy elmenjek boltba.... Esőbringázás lesz:))
Úgyérted Psycho Kukija jobb, mint az enyém?
Megsértődtem!:)
Kösz, de a Psychoé jobban tetszik...
Most mennem kell, de délután visszatarthatatlanul visszatérek :))
Igen, neked mutatom:PP :)
Arra gondoltam, hogy a hülyegyerekeknek ez való: (egy nem megjelenítendő kép) mivel a "hülyegyerek szar hozzá, hogy "megjelenítse".