Én is próbáltam tanulni, de nem ment, mert amikor leültem hogy tanulok akkor firkálgattam, tekergettem a hajam, ceruzát hegyeztem, orrot fújtam, inni jártam, szóval mindent csináltam, csak tanulni nem tanultam egy szót sem. Mondjuk ez témazárókknál már nem volt túl jó, amikor konkrétan rákérdeztek hogy ez és ez micsoda, akkor csak néztem... a szomszéd padjára...
Na, akkor tudsz, ha van mit hadarni... ;)
A meggyőző erődből kicsit levesz az a smiley a végén. :P
Milyen goni vagy! :) Azért elég jól énekelt villamosvezető létére... Az Anikó meg már mindig csak párbajozni fog, és mindig továbbmegy..
Ügyes vagy! :) Kis dumagép lehettél... gondolom nem változtál sokat.. :)
Azért erős túlzás, hogy nem szoktam semmit tanulni... :)
Mázlista! Nekem ehhez kellene a pszichológia. Minden vizsgán ideges vagyok és hadarok. Pedig általában tanulni szoktam. De tényleg! :)
Nem, nem a fórumlakók kivételek! ;)
Anno én sem tanultam semmit:D
Amikor meg felszólítottak felelni olyan burkoltan és magabiztosan adtam elő a nagy semmit, hogy mindig ötöst kaptam...
Most néztem vissza a Megasztárt is, amit tegnap felvettünk. Kiesett Lusta Dick!
Én így hívtam szegényt, mert nagyon hasonlított a Macskafogóban szereplő egérre. :)
Aha, szóval vizsgálódás tárgyai vagyunk! :) Hmmmm.....
:) Ez igen! Szép hasonlat!
Én a netezést most úgy fogom fel, mint anyaggyűjtést, ugyanis Psycho-lógiából fogok vizsgázni. ;)
Előre is bocs Psycho, rossz szóvicc, de nem hagyhattam ki. :)
Én sem tanultam. Módjával kell, mert még megárt... :)
Időhúzásban mester vagyok. Olyan szinten megy, mint ahogy a gáz is kitölti a rendelkezésre álló teret... ;)
Írhatnám, hogy eddg tanultam, de nem lenne igaz. Inkább kitaláltam mindefélét, amivel húzhattam az időt. Ilyen későn pedig ugye már nem lehet tanulni... ;)
Akkor ezek szerint én most rossz ember vagyok? :)
Na, ftc balra el.... Mindjárt jönnek a többiek.... :)
(bár ez a sok jóember ilyenkor már megy aludni... :D)
:)
Unatkozom:((
Sztem lassan megyek, de lehet majd még felnézek
.--- --- / . .--- - !
csak vicc volt:) ;)
Jó éjt!
Ezt ismeritek?
Három kínai, Chu, Bu és Fu szeretne bevándolorolni az USA-ba. Mikor kérik a honosított nevüket, Chu Chuckra változtatja. Bu választása Buck-ra esik.
Fu meg inkább visszament Kínába...