Szerintem nem lenyeg a korom. Persze ha erdekel, elmondhatom hogy 13 eves vagyok, de max csak fiatal photosopozo es jajdecukizo kislanynak fogtok nezni.
Hány éves vagy? Csak viszonyításképp.
Majd megismerünk... Mindenki így kezdi.
Hat nem tudok az lenni koztetek, akik mar ismeritek egymast, en az ujkislany:(
Szerintem 10 mondatból senkit sem lehet iagzán megismerni.
Donnus nem egy izgalmas személyiség valahogy...
Ez egy fogadassal dusitott mania... Fogadtam hogy megcsinalok valamit, hat nem jott ossze:(
Na hat, tudtam en hogy nem vagyok teljesen vak. Kulonben nem sok az a ket beszelgetes, csak az idegesito, ha folyamatosan megrezegtetnek, mert egy masodpercig nem valaszolsz. Ha tanacsolhatok valamit, az ilyeneket keruld el;)
Ha meg nem akkor ne keruld el.
De bena vagyok... Mar megint atallitottam magyarra a billentyuzetet.. Ha egyszer megszokas ekezettel gepelni utana mar nehez ekezet nelkul...
Ha megkerhetlek valamire benneteket, amennyiben megint ekezettel gepelnek, orditsatok le a fejemet. :)
En egyszerre tízzel is szoktam:D
Egy idő után meg lehet szokni, olvastam hogy neked még nincs olyan rég óta msn-ed. Már amennyiben jól láttam
Vagyis nem ide, mert létrehoztam egy új témát képeknek. És oda.
A legjobb lenne ha feltennéd a weblapodra és akkor nem tudnám ilyen egyszerű egy kattintással elintézni... És akkor onnan tenném be ide.
Nagy kérés lenne hogy harmadszor is küldd el? A malőr csak annyi ugyanis, hogy kiürítettem a postafiókomat... Szőkenő vagyok belülről úgy néz ki...