bolondság. a természet is tud kegyetlen tréfát űzni az élet eltüntetése, meg egyensúlyfelborulás terén. viszont az embert szerintem direkt azért kreálta, hogy ha semmi egyébb nem jönne össze neki, akkor ez biztos tuti megoldás lesz:)
Nem rossz gondolat. A károsság viszont azt jelenti, hogy az emberre nézve ártalmas. Van egy pár anyag.
Tudtad ezt?
Egy átlagos négyéves gyerek több mint 400 kérdést tesz fel naponta.
Mérgezőanyagok vannak a természetben, de károsak nincsenek, mert az ember kivételével minden összhangban van a természetben, és mindennek van oka. Szerintem..
Először a CO2 jutott eszembe nekem is, amiből kilotonnányi mennyiség kerülhet a légkörbe naponta. De ha ezt nem veszik káros anyagnak, akkor is összejönne elég... Szóval címeres baromság az a kijelentés.
ha meg a slágertémát vesszük(az ózonkárosító anyagokat) akkor meg pláne
Ez hülyeségnek hangzik szerintem is. Egy nap alatt sokkal több káros anyagot bocsáthatnak ki a gyárak, autók stb., mint egy kitörés minden káros anyaga.
Ez biztos? Nekem olyan hihetetlennek tűnik. :S
Ez már majdnem "focista vok, lehet hogy okosabb vok" kijelentésre sikeredett... :)
Tudtad ezt?
Egy egyszerű vulkánkitörés több szennyező anyagot juttat a légkörbe, mint amit az emberiség eddig valaha is.
hajrá ftc! fradiban vizilabdazom nagyon helyes
azt nem tudom pontosan, de a felvázolt bölcseség alapján lehet, hogy ki kellene próbálni:)
A rabló azt mondja: pénzt vagy életet! A nő viszont mindkettőt követeli.
Gyerekek, a kén-dioxid mennyire mérgező?
Hamar pontot tettél a dolog végére... :)