Ne is mond, most jövök a vizsgapályáról... :(
Amit eddig begyakoroltam, még az sem ment tökéletesen. Eddig a rutinpályán gyakoroltunk és az még ment is vamennyire. De ez a pálya más, másfelé kell mennem, másfelől kell felhajtanom a dombra, tele van felfestett csíkokkal... Össze-vissza mentem. :(
Egyébként mondta az oktatóm is, hogy topplessben menjek, de szerintem, az csak rontana a helyzeten. Majd összefogom a hajam is és akkor nem látszom majd szőkének sem... :)
OK, ezzel megválaszoltad az előbbi kérdéseket is...
Ez iskola óráktól független. Most kezdjük majd tanulni és a szintfelmérőtől függ, hogy melyik csoportba kerülök. De azt már eldöntöttem, hogy ha nem kerülök be a középhaladóba (középfokú nyelvvizsgára felkészítő), akkor nem kezdek el itt tanulni, mert alapszintig felkészítő tanfolyamot már vagy hatot végeztem, más kérdés ugye, hogy a nyelvvizsgának sosem futottam neki...
Milyen szinten vagy? Középfok alatt, közelében, utána?
Az általában nem elég, ahhoz lengén kell öltözni, hogy úgy is átmenjél... :D
De inkább azon gondolkodj, hogy hogyan mész át hiba nélkül... Nem azon, milyen hibákat lehet elkövetni.. ;)
Ugye, ugye. :)
Nekem is tetszett. Tegnap keresgéltem a Bundy-s szöveget a gépemen és találtam egy csomó viccet, amit még régebben mentettem el.
Azt hiszem rendet kellene végre raknom a könyvtáramban...:)
Most kezditek az angolt? Mert félév közben nem szoktak szintfelmérőt íratni.... csak az elején.
Vagy ez ZH-szerűség?
Gondolod, hogy ha a rutinvizsgán véletlenül eldöntöm valamelyik bólyát akkor arra hivatkozok, hogy elméletben megy, az elég? :)
Angolt kellene. :(
Holnap írok belőle szintfelmérőt. Az iskola írta elő és az is szervezi, de külön nyelviskola tartja.
Másik bölcsesség: Semmi sem gyakorlatiasabb, mint egy jó elmélet.
Akkor küldök egy nem korhatárosat is:
Cigány bemegy a munkaközvetítő irodába.
- Olyan munkát akarok ami nagyon jól fizet.
- Lenne itt egy ilyen munka, 50 köbméter betont kéne vödörben felvinni a hegyre. Fizetne egy milliót.
- Á azt nem csinálom, az női muka.
- Hogyhogy női munka?!?!?
- Csinálja az anyád.
Sziasztok! Majd ha végeztem a nyúl és malacetetéssel, tanulással meg kitudja mivel, majd jövök.
De ahogy magamat ismerem itt leszek fél órán belül :)
Angolra tanulsz? Suli keretében tanulod, vagy tanfolyam?
Én is megyek. van egy csomó dolgom, de mindig olyan nehezen szabadulok a géptől :)
:((
Igazolatlan hiányzás! Jár a fekete pont! :)
Az nem fog összejönni, mert tanulnom is kell.
De mikor jössz vissza?