Ja, és az elsőn két kesztyű volt, a másodiknak meg majd lefagyott a keze... :)
És a Samsonite név a táskán? :)
Nálunk is pont ez van, azt mondja, hogy a kuplung a Suzukik hibája, ő is lefullad vele gyakran... :S
Mindenesete félek a vizsgától, alig várom, hogy papírom legyen már arról, hogy rutinos vagyok... :)
Akkor összefagytak a pisitől :D
Nekem az, amikro a WC-n vannak, vagy már nemtom mivan, meg leszállnak a mociról és szétfagytak:)
A hóember építés is nagyon nagy! :DD
Nekem is megvan. Nekem több kedvenc jelenetem is van benne. Pl: amikor lelövi a dugóval a ritka hóbaglyot, meg amikor hozzáfagy a nyelve a sífelvonóhoz... de a kedvencem az a beszólás, amikor a csaj mesélne neki valamit, de hozzáteszi, hogy nem akarlak untatni. Mire ez a sültbolond, csak annyit mond rá: köszi, és már nem is törődik vele. :D
nekem az az egy hibám volt rutinon. illetve egyszer lefulladtam vele, aztán utána másoccorra padlógázzal csak sikerült. igazából úgy is elindult volna, ha hozzá se nyúlok a kézifékhez:)
A háttérben a kedvenc táblakombinációim láthatók, amikor benyomnak egy tábla alá meg felő még vagy 3-mat, és mire elolvasod már el is mentél mellette:D
Az az egyik kedvenc filmem! :) Nagyon sokszor láttam.
én meg úgy vizsgáztam, hogy az oktató valami szar benzint tankolt és folyton lefulladt tőle az autó(nála is). gondolhatod.:)
:)
Majd megszerzem:)
Régen láttam, de meg kell néznem megint:D
:) Napokig szinte csak azt gyakoroltuk... Annyira, hogy a tollat sem tudtam másnap fogni az izomláztól, de a vicces az, hogy ez már megy, közben a többit felejtettem el... :)
Peti papagáj akinek meszes volt a nyaka :)
Nekem az a film megvan DVD-n.
Szeretem azt a filmet, főleg Peti a papagáj benne a kedvencem:)
De jó humorok vannak benne, most hogy így visszagondolok:))
Tudom, hogy úgy kellene, de ez egy Suzuki, rosszul van beállítva. Az oktató is azzal kezdte, hogy ennek gyakorlatilag nincs holtjátéka, meg az alapjárat sem tökéletes, meg a kézfék is nagyon fent fog... csak lestem. És még elvárja, hogy tudjak ezzel bójákat kerülgetni? Örülök, ha egyenes távon nem fulladok le...
Az már szinte Jackass lenne :)