Erre én is gondoltam és nekem az alábbiak jutottak eszembe: depresszió, öngyilkosság, világvége, elégia, dráma, horror, halál.
:DD
Sza lennyi az összes rész?:O
(Illetve van még több is, csak ide ennyi került fel)
Nembaj, elég ez:)
Jaaajj, félre érted! Az csak annyi, a szám előtte nem százados jegyet jelent, az az évad száma! Egy évadban csak tizen valahány epizód van.
Először én is furcsáltam, de nem hiányzik egy rész sem!
Talán csak azt ellenőrzi, hogy kölcsönös-e a vonzalom. :D
Nemrég belegondoltam, hogy milyen jó itt veletek, mindig van kivel beszélgetni:)
Mit is csinálnék ha eltűnne a vicclap?!?
És Ti mit csinálnátok?
Az egész oldalon csak annyi epizód van?
Úgyértem pl az 1. és a 2. odlal között van vagy 80 rész kihagyás, meg a többi oldal között is...
Áááá! :DDD Ez nagyon brutál! :))
:DD
Ő is örül a sikernek, meg valamivel címlapra is kell kerülni tartósan...
2x-es sebességgel nézi, hogy minél előbb visszajöhessen hozzánk. ;)
Az Aktívban is volt, hogy a magyar utak közül, a legrosszabb az Újhely és Patak közötti...1000méterenként több mint 700 kátyút számoltak..király..Ezért akartam endurot vagy crosst:P :)
Ezt nézzétek meg: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=987575683
Ejnye, Bernie bácsi! :D
Ennyi idő alatt meg is nézted? Már el telt 20 perc? :O
Az tényleg jó lenne, jöhetnének ide is, mert itt is rossz az út :D
Vagy egyszerűen üssék egymást...De az útépítésre voksolok!:)
Szerintem is. El is küldeném őket vagonokban Szibériába, hogy építsenek vasutat, vagy bányásszanak. Meg itt magyar földön is aszfaltozhatnának, ha annyira túltengenek energiával... :D
A sok primitív állatnak is ki kell valahol élnie magát...
Az ilyen hülye vandál állatokat nem is érdekli a foci. Talán nem is követik, hogy hogy szerepel a csapatuk. Az a lényeg, hogy lehessen balhézni, mert az olyan kemény dolog.
Piszok jók a beszólások:
# Olyan vagy, mint a nagyi tévéje: sötét és nagyképű.
# Olyan csúnya vagy, hogy amikor megszülettél, az orvos anyádat csapkodta hátba.
Ne akarj zavarba hozni! :D :P