De visszatér majd! Cartmen megissza kakaóként a hamvait meg ilyenek, nagyon jó részek azok is :DD
A címe?...Ö...Kenny meghal:)
Igen, de mindig csak 1 másodpercig része a történetnek...Itt meg az egész arról szól, hogy beteg, és Cartmennek meg vannak magzatjai amivel tudna rajta segíteni, de befejezik az őssejt kutatást.
Ez érdekes sztori, mert még a karácsonyi bevásárláskor a Tesco-ban (valami terepjáróról álmodozva) nézegettem a matricákat amik fel voltak akasztva, és még eszembe is jutott, hogy "milyen lenne már ha lenne hummeres matrica? :D" Mosolyogtam is rajta, aztán feltűnt egy hummeres matrica! És ráadásul H1. Marhára csodálkoztam, mindenesetre kettőt is vettem belőle.
A négyzet alakú kis politikai mágnesről leáztattam az szdsz-es Kovács Pistit és akkor rámtört a kreativitás :D
Mi volt a címe?
Kenny egy csomó részben meghal, nem?
Nekem tetszik a vezetésem, de az oktatónak nem. :)
Ez egy olyan szomorú rész volt:((
Kenny meghalt (de most szomorúan)...:(
:DD Jó a névadásod! :)
A másfél óra az nem is annyira csak... Tanulóként sokkal tovább nem is nagyon tudsz rendesen koncentrálni.
Vagy annyira tetszett már a vezetés? ;)
Olyan van itt is:)
De, hogy abból hogy lett Humemr?:D
Hát most egy ideje nem vezettem már, ezért úgy is ment... :(
Ma csak másfél órát mentünk, de az is bőven elég volt. Neki is... :)
Amúgy azért hívom Kaszásnak az oktatómat, mert mikor bejön mindig azt mondja: Szia, érted jöttem! :)
Határtalan kreativitásommal a múltkor összerittyentettem egy hummeres hűtőmágnest :DD
Ehhez mindössze csak egy politikai célú reklám hűtőmágnest kellett átoperálnom :))
Aztán majd jönnének ftcsracék, lila ruhában, bankügyekben...
De persze Ők már javulófélben vannak... :)
Jaj de kedves vagy! Biztos aranyos az a kulcstartó. Beraksz majd róla egy képet egyszer? :)
Tényleg nekem is van egy rózsaszín cicás kulcstartóm, de most azt hordom amit a kollégáktól kaptam még régebben. Egy fekete bárány... Ki érti miért? :)
Azon gondolkoztam én is, hogy ebből a kétszázasból veszek egy Hummert, egy Lambot, a maradékot meg beteszem a bankba :DD
De jó lenne...
Márcsak pár százezer ilyen, és megvan a Hummer...:)
Milyen téves megfigyelés! :P Nem is mindig egyszerre érkezünk... :)
Ma vettem egy kis rózsaszín, kulcstartóként funkcionáló püss cicát, Harimatáról jut eszembe. :)
Pedig ez nem az én stílusom, de olyan édi :))
És inkább gyorsan elhúztál SP-t nézni, nehogy itt találjalak... :P
Vigyázni, vigyáznak rájuk, de bámulnak és kiabálgatnak ha arra mész... :S
Nekem is eszembe szokott mindig jutni, hogy vajon melyik mit művelt, hogy ide került...