Höhh. Elméletileg tudják...
Legalábbis nem egy oldalon regeltem Psycho néven, egyszer apukám kérdezte tavaly, hogy mi az a Psycho? Mondom az én vagyok, még az osztálytársaim neveztek el úgy régen.
Meg a Systemnek van egy olyan száma-mondtam.
Nem volt különösebb reakció :S
:)) Jó étvágyat!
Már el is küldtem pár haveromnak. Igaz, kicsit furcsa érzés, hogy személyesen ismerem őket. :D
Ezek szerint Te is számolgattál a végén... :)
Tényleg a Te szüleid tudják, hogy itt hogy hívnak? :)
Én láttam egy olyan listát amiben az is benne volt, hogy meglepődsz ha az ismerőseid nem a nick neveden szólítanak.
:DDDDDDD
Ez nagyon jó!!!!!!! :)) És igaz. :( :)
21. Idehozom a kistévét, hogy tudjam nézni a verbális pankrációt, miközben Vicclapozok. :DD
Meghallgatod/meghallgattad a számokat amiket belinkeltem?
Kiváncsi vagyok ki ismer majd magára...
Az Internet-függőség jelei:
1. Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, előbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed.
2. Van egy tetoválásod, amelyen az áll: This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher.
3. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal, vagy nem játszottál társasjátékkal.
4. Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés...
5. Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van.
6. A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni.
7. A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az Internet szolgáltatódat, és fütyülve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül!
8. Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a com-ot.com
10. Minden barátodnak @ van a nevében.
11. A macskádnak saját honlapja van.
12. Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje.
13. Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neve/neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n.
14. Néha E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
15. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel mert nincs meg az e-mail címűk.
16. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod.
17. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni.
18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
20. ....és most röhögsz magadon.
Itt van néhány mostani szám a System-től.
A Soldier side nagyon szép, szerintem!
ftcsrac, nem mondanád meg még mindig, hogy hány éves vagy? Mert még mindig nem tudom.
E-mail-ben is jó lenne, csak olyan kíváncsi vagyok.
Milyen új, és már nyomják is a véleményeket:)
Na, megyek vacsizni. Fél órára sziasztok.