:D Nem hinném, de előre nem is tudhatom, utólag meg már mindegy.
Pedig jó hely. Indiános jellegű a berendezése és főleg rock rendezvények vannak ott.
Az az IHM koncert mindenesetre felejthetetlen volt, nagyon élveztem tényleg.
Nézd meg ha gondolod.
Én megyek közben, jó éjt!
Ha leszel valamelyik nap a Győzikében, szóljál. :)
Külföldön? A Wigwam Budapesten van.
Én is azért szeretem őket, mert jól zenélnek, és jó a hangjuk is és ezt ötvözik a poénokkal :) A koncerten is amelyikőjük dobolt (Kabai László) végig nevette az egészet, szóval ők is jól érezték magukat, látszott. :))
:)) És még a disznóra mondják, hogy perverz, nem az emberre. :)
Irigy mirigyék külföldön koncerteztek?
Azt bírom bennük, hogy jó zenészek, humoros a szövegük, még szólnak is valamiről a dalaik, és nem erőltetett poénjaik vannak.
Lehet, hogy játszottak, náluk az egymáson fekvés nem olyan mint az embereknél :)
Én is :)
Egyszer eljutottam egy két órás élő koncertjükre a Wigwamba. Nagyon jó volt. Egyik legjobb élményem volt a közelmúltban. Nem csalódtam bennük, pont olyanok voltak mint a TV-ben és a Wigwam viszonylag kis hely, és nagyon közel voltam a színpadhoz, 1,5 méterre kb. A Sportarénában ezt nehéz lenne megtenni :( Nagyon jó volt, olyan volt mint valami kis klub.
:DD
Szegény állatok! Ezeket csak egymásra rakta a gonosz gazdi. :)
A mostani macskás randomkép alatt van tőlem is egy jó régi hsz. :) Meg van dödi hsz., ftcsrac hsz...
Nem láttam, de a Mirigyéket bírom. :)
Az Irigy Hónaljmirigy egyik régebbi műsorában szerepelt is az a kocsi :) Az volt a címe, hogy Katonadolog és volt egy jelenet a Hummer belsejében is, tök jó volt :)
A magyar honvédségnél van egy Hummer H1 :)
A rendszáma érdekes, a fenségjel (H) után már csak egy ummer szó van :))
Nekem meg erről jut eszembe, hogy még 1-2 éve volt egy olyan, hogy az egyik autókereskedés nyomatékosan megkérte a másikat, hogy jó lenne, ha abbahagyná a tevékenységét.
Nem finomkodtak, bevágtak egy kézigránátot az autók közé... Elég gyorsan megértették a finom utalást, és már ki is ürítették a telephelyet napokon belül...
Majd megálmodod. ;) Hátha belőled is látnoknyomozó lesz, és kapsz egy Hummert szolgálati autónak. :)