Csak a fején a nagy púpot fogdosva érdeklődik, hogy mi történt. És természetesen elesett. ;)
A válasz: Excellel, a megfelelő függvényeket alkalmazva.
Ugyan ha kijózanodik, akkor sem biztos hogy emlékszik majd rá, hogy mi történt vele... :)
Nem tudom, mit tennék, ha nő lennék. Nem foglalkoztatnak ilyen gondolatok. Biztos jó lehet megkínálni egy párszor, de hát utána még láthatja párszor, és bosszút állhat a kijózanodott ember. :S
Ez olyan volt... :S Szöveges példa.
Excellel oldottam meg végül. Erre a tanárnő ma közölte, hogy OK az eredmény, de a gyerek írja le azt is, hogy hogyan oldotta meg.... Ááááááááá
Az általános iskolásoknak szoktak néha olyan feladatot adni, amiről még a felnőttek is lepattannak. :)
Már 10 óra? :(
Sziamia(ú) és gúdnájt
Őszintén egy ilyen mondat után Te nem nyomnád fejbe párszor az illetőt? Pláne, hogy már ha eleve seprűvel állt ott, akkor már a késői hazajövetelért / részegségért is kapott volna eleve. :)
most viszont kikapcsolom a gépeket és hazamegyek.
gúdnájt és hétvégéből is hasonlókat.
Ugye? Néha jobb...
Bár ma a keresztlányom egyik matekpéldájával szenvedtem órákat és akkor örültem volna, ha emlékszem a 6.-os anyagra... :S
De ugye nem radioaktivitás formájában?
igen, az az illető is valami ilyesmire gondolhatott:)
Ne is említsd... ma megpróbáltam valamit elintézni a helyi telefontársaságnál... 20 percig csak a különböző gombokat nyomogattam... aztán megszakadt a vonal. :S
szerintem is jobb, hogy nem emlékszel;)
én itt valójában logaritmikus léptékeket gyanítok:)