Miért, te hogy emlékszel? :) Utánanéztem, és úgy tűnt, hogy Cicamata jól emlékszik.
á, ez a veszély nem fenyeget. viszont rosszul emlékszel;)
:DD Szerintem akadozó, mert hosszú nevem van... :P
De én úgy emléxem, hogy egy szívecskét ígértél nekem, elég lesz az is... Nem venném a lelkemre, hogy kiszáradj. :P :DDD
szerinted az én kézírásom milyen lesz, ha közben a te nevedet írom?;)
:D Hát... Még a végén sorba állás lenne, hogy ki mehet egyet hóba pipiltetésre Cicamatához. ;)
Hát azt hiszem az kiolvashatatlan lenne, tudod macskakaparás... ;D
Maradjunk inkább az eredeti felajánlásnál. :P :D
nagyon ráizgultál a témára:) még egy fotómasinát is kell szereznem. bár egyszerűbb lenne a te kézírásoddal;)
Én is. Mi mással lehet még szívni? :P ;)
Nem tudom milyen szívásról beszélsz Te a megázás kapcsán, de én az esőre gondoltam. :P :DD
Mindennek vannak előnyei. A lustaságnak is. :D
Igen, vannak előnyei. De lassabb és kevésbé kényelmes túl melegben, vagy hidegben. A megázás meg elég nagy szívás. :S
Dehogy földeltek volna el. :) Csak lihegtél volna egy kicsit. ;) Ennyi sport nem ártott meg nekem sem. :) Mások élőhelyével foglalkozzon csak csokitücsi! :)
Engem azt hiszem a hetediken földeltek volna el... :D
Minek az a sok technikai vívmány és találmány ha nem használjuk? Különben is a lifttakarítónak és a liftjavítónak is élniük kell valamiből és az a legfontosabb, hogy ne vegyül el mások élőhelyét... ;)
Pedig bingával parkolni könnyebb és kevesebbet eszik. :)
Viszont gyakorta megázok és mindig kidöglök, mire hazatekerek... szóval egy-egy. :)
Egyrészt nem győzöm hangsúlyozni, hogy rossz, aki rosszra gondol. :P :D
Másrészt pedig ha felmész egy lépcsőn és nem kapsz levegőt, az biztos csak a levegő ritkulásától van... költözz földszintes házba, az egészségesebb. ;D
Azt még én is túlélném. :) Az nem sok. De 10 percnél többnél már besokallok. :D Volt olyan nap a suliban, amikor rendszeresen vagy 5 km-t talpaltam. :)
Drága az üzemanyag. Leginkább ezért. :(
én is. mindig is hinni akartam a reinkarnációban:)
most már nekem is felérne egy rémálommal:)
a szóban forgó utca nem akkora. kb 3 perc gyalog.
Okoskodó
A sportot sose késő elkezdeni, úgyhogy én még várok...
Épp a lustaságról volt szó. :)