nekem is nagyon tetszett de egy párat már ismertem 4-et rontottam el
szerintem nagyon jó hallottam már párat de akkor is tetszik
érdekes progi. még érdekesebb h nekem elötte kiadott két hibaüzenetet aminek nemvolt szövege meg a címlécben se volt semmi 2 x 3 cm-es volt az egész és csak le kellett okézni
Tök jó nekem nagyon tetszik 3-at hibáztam
Charna te nem lehec szeniális ha csak nem láttad máshol mer az egereset nem lehet todni!!!
én kettőt rontottsm el...mer nem figyeltem, am nekem monnyuk tetszik...=)
azé' gagyizzátok le , mert nem tudtátokmegcsinálni ! Fogadjunk ?:))))
Eleg gagyi en kb a 10.-nel meguntam az egeszet.
Bocsi ezt már a windows sem bírta és lefagyott
Nekem a második kérdésnél kikapcsolt a program, hogy viszlát Forrest, erre nekem nincs időm.
Nekem a második kérdésnél kikapcsolt a program, hogy viszlát Forrest, erre nekem nincs időm.
Én vártam a poén, vártam, de csak nem jött... pedig azt mondta, hogy jópofa. De a fele szimpla matek, a másik meg pár régi vicc. Ha lett volna benne valami új, ami tényleg vicces, akkor nem mondom, megérte volna, de így?
tényleg abszolút az unalomra épít, annyira unalmas hogy ha végigrohan rajt az ember elcseszi
kicsit olyan érzésem volt, mintha egy unatkozó 12 éves kisfiú csinált volna egy pps-t és ide felrakta, szintén unalomból...
Fárasztó, alapvető reflexekre épít, kihasználja az emberi türelmetlenséget, unalmas, eszéaer, elszúrtam 5 percet az életemből.
hja az esernyőst én is megszívtam.... a gyertyást pedig félreértelmeztem egy kicsit, amiért 4-et elfújt még megmarad mind a 6...egy ideig :) Amúgy a nagyrészét már mindenki ismeri, de azért jó. Sajnos nem vagyok zseniális, csak csodálatos de nem baj :)))