tényleg szomorú a jávorsz arvas, mér lőtték le? most ott díszeleg a vadász szobájában... és az a nagy dagi hal? szerinted visszaengedték? nemnem, kitömték/megették... ezek az állatok ott jók ahol vannak...
nemtudom kinek mi a véleménye, de én ki tudnám lőni az ilyen vadászokat... több évtized alatt megnőnek ezek az állatok ekkorára (és valjuk be nem tömegesen rohangálnak a hegyekbe yeti-rénsz_vasok) és akkor jön Ö a rohad_nagy vadász, 12 méterről beméri a vadiujj távcsövessel és ennyi volt a yetinek... Az ugy korrekt lenne ha a pusztán 1 az 1 be (max egy vékony faág, vagy apro kavics a kétlábu versenyzőnek) lebunyoznák, és a győztes megenné a vesztest. De igy.. ááá
jó nagy dögök... én is beküldtem egyet..... nem tom miért nem tették ki..... :((((((((((((((((
Le a $2arvasok diszkriminációjával a vicclapon!!!!
fúhh ilyenkor kezdek el azon gondolkozni miért nőttek ezek ekkorára!!!
Az már igen szép öreg jávors2arvas lehetett!
És azt a büdös k**** a*****t hogy még a ****vast sem írhatom le
Kilőni egy ilyen szép jávors***vast....
csak a végére nem kellett volna az a nő... amugy tök csöcs
4ttys: Én az első hozzászólására reagáltam, de a második sem tartalmasabb. :)
Harimata knight2-nek ez jutott eszébe a képről (egyetértek vele:), és nem feltétlenül kezd veszekedést >>> a hozzászólásnál ezt írják: "...próbálj meg szórakoztató dolgokat beírni." engem szórakoztat :D
Én szeretnék találkozni egy olyan nagy nyuszival, vagy cicával. :) knight2: Idéznék tőled neked: "a képről való véleményünk megosztása a cél( de hát néhány szerencsétlen itt kezd veszekedést hogy kiélhesse a stresszt...)"
wheeler boy:neked az IQd meghaladja a -2457389457657589785698,325689958942-őt de nem a -2457389457657589785698,325689958944-et te IQ nuku....Xénia14:jók a képek
Elég nagy állatok. Jó dagadt a harcsa és az utolsó is.
én ezekett nem merem megnézni elsőre csakl amikor már van néhány hozzászólás,hogy tudjam hogy ez tényleg ilyeszkedős nem is nagyon szeretem
wheeler csak az különböztet meg egy óvodástól hogy te már tudsz írni..... :( a ppt nagyon nagy :D azt a debella nőt nem semmi lehet kielégíteni.... pfuj