Én a tizediknél már ott tartok, h szétverem a gépem.
Szerintem a 26-ost nem lehet megcsinálni, mert a felső részt lehetetlen megnyitni anélkül, hogy a szélen egymás mellé ne kerüljön 2 négyzet, és akkor meg már lőttek az egésznek. Ha középen az a kis útelzáró nem lenne, akkor be lehetne menni a belsejébe és úgy megnyitni.
Igen már látom milyen a 26os! ezen nekem is segithetne valaki mert már vagy 1 órát tököltem vele és a középső rész ami nem megy összesen a többi már megvan ...
Huh engem ez a 14es pálya nagyon megizzasztott.. szorakoztam rajta 1 órát összesen .. nem is akkarom elképzelni milyen a 26 os :P
Segítsetek a 26-os hogy lehet megoldani?
Én se tudtam megcsinálni az első pályát:D
az első se megy... hogy kell??
A kilencedik pályát nem tudom!!! Valaki segítsen nekem!!! Megköszönném!!!!!! légyszi!!!!!Amúgy tetszik a játék. Otthon eg ősrégi gépünkön is van egy sokoban, de az nem ez, hanem ott egy ördöggel kell menni. Tök király az is de ott tovább eltudtunk jutni, mert apával játszottuk együtt!!!!! Apa kedvenc játéka volt. Mostmár nem tudunk vele játszani, mert vettünk egy másik gépet(arról irok most) és ez van bekapcsolva, a másik fann van a szekrény tetején!!! De ezt a gépet is pár éven belül cs
a 3. pályát hogy kell??????? már 2000. bróbáltam
Gábor: Kössz szépen. Tudod mi volt a problémám? Nem vettem észre, hogy az alsó kettő közül a jobb oldalit balra is lehet mozgatni, nem csak jobbra... pedig órahosszákat ültem előtte... igen, elismerem hülye voltam, de mostmár sikerült. Mégegyszer kössz.
Na végigmentem a kedvedért! A 24-es nagyon egyszerű! A bejáratnál lévő kettőt told be. Aztán a bal felsőt hozd le és told be. Mind a kétszer úgy tudod ha mindig körbejárod. Marad 6 kocka. A legalsót eggyel jobbra így lesz egy szabad utad. Innen egyszerűen a bal felsőt be. Aztán megint a bal felsőt. Marad 4. Jobb felső, aztán a felső, aztán az eggye
Szia Cryst! Melyik a 24-es pálya? Fejből nem emlékszem rá, de ha nagyjából le tudnád írni, akkor segítenék!
Ja, tévedtem. MyHouse, nem pedig MyHome.
Ja, és Gábor: ha unatkozol, akkor próbálkozz a rákossal. (MyHome.) Itt lehet elérni: http://www.vicclap.hu/prog/205/ Nagyon zsír, már majdnem mindet kiraktam.
Nekem 24-esnél megfeneklett a dolog. Ötlete van vkinek? Konkrétan az érdekelne, hogy azt a jobb szélső négyet hova rendezzelm. Szerintem egy kivételével már az összes verziót kipróbáltam. Azt az egyet meg nemtom, hogy melyik, de mindenbizonnyal az lesz a megoldás. Szóval most segítséget kértem a 24-es pályához.
Az összes pályát sikerült megcsinálnunk a szerelmemmel!:) (30 pálya volt) Sok sikert mindenkinek!