Rapp Cintia: az álnév egy "l" betűvel írandó. Én írni is tudok. És ez nem álnév, hanem felhasználónév. Igazi nevet nem tanácsos neten megadni. De majd rájössz erre, ha viszontlátod a neved olyan helyen, ahová nem te írtad oda. :)
Az USA-ban sok nyelv trágár szavait összegyűjtötték, pont ezért -- meglepő, hogy a magyar kimaradt... A 3M TA3 rendszámot sem használhatta sokáig a gazdája (tükörből nézve EAT ME).
..... mindegy a vége nem is lényeges :D
Pityoka: Az amerikaiak rengeteg autót hozatnak be Európából, mert az nekik legalább olyan exkluzív mint itt egy Dodge, egy hatalmas Ford vagy vmi tuti amcsi kocsi. Én legtöbbet Audiból láttam kint, és a poén az, hogy még olcsóbb is mint itthon! nyolc8: tényleg amcsi rendszámnak tűnik, látom te is ugyanazt vezetted le mint én, a tulaj valszeg elég bunkó (vagy vicces) Rapp Cintia: én nem nevettem rajta pedig van humorom. Ha nem hiszed akkor érd be azzal, hogy a vicclapon csak mi, megkeseredett b
Ha nem 1edi a rendszám, akkor van benne szám. Amcsiban is lehet kapni mercit... Csak nem minden sarkon. De vannak szalonok.
hmmm... tetszik XD ... és gratula a beküldönek, de sztem karikázás nélkül is észrevettük volna a rendszámot, de ha be is karikázod, akkor az a bazinagy nyil minek oda...? áááh XD
Hat fiuk.....sztem ez a kep tok photoshop.....ha valaki jobban megnezi latja hogy egy mercirol van szo.......amerikaiak minek hozznanak europabol mercit?!....mar csak az oceanon atvinni kompal is egy vagyonba kerul....nemhogy repulovel....
Rapp Cintia: lehet, hogy ezt a képet annyira nem tudom értékelni, de nekem anyám legalább rendes nevet adott :)
4ttys: amerikában nem kell szám az egyedi táblára... és mivel sztem egyedi, ebből következik hogy magyar ember csináltatta... mert egy amerikai miért csináltatna olyan táblát ami értelmetlen számára:) és ebből következik hogy egy b.unkó p.araszt volt az illető. (szvsz.)
úgytudom egy számnak kell hogy legyen benn, bár nem biztos, amennyiben magyar akkor jól leírja egy társadalmi rétegünk gondolkodását, mentalitását, eszét, modorát.... nevezetesen az újgazdag barmokét
Nem magyar...magyarországon nem engedélyeznék ezt a rendszámot....
én azt is külön bejelöltem volna hogy "z"-vel van=)
A GOD-666 tényleg durva csak ez nem megyar rendszám
tényleg durva bár sztem még mindig a GOD666 a legdurvább!
Legalább helyesen írta volna, ha már arra az embertpróbáló feladatra vállalkozik, hogy leírja.
Büszke lehet a tulajdonos. Mekkora szélhámosok vannak ?!