Vazze, lemaradtam! Annyian szóltátok le cintikét a címmegadás miatt, hogy má le is vette az iwiw-ről...
Fenimore, én eddig szimpatizáltam veled, de ha ezt poénnak tartod.... majdnem írtam, hogy kívánom, hogy haljon meg a férjed, akkor megtudod, milyen özvegynek lenni... de ezt nem kívánom látatlanban szegény leendő uradnak.
Fenimore: Igaz. Csak pazarlás lenne. :) mindkét: Nehogy benned maradjon, hogy miért érdekes..... ;)
mindkét: Miért? Tök poén, nem? Nem vagyok amúgy még csak házas se. Majd leszek :) GradU: Néhány hét? Van, hogy 2-3 hónap is. A haverokkal összejárunk, nem levelezünk, a munka az munka, az se iwiw-en zajlik, szóval reklám meg körlevél-áradat teszi ki a 100 levelet. Azt meg minek egyesével törölni? :)
Fenimore: ha az özvegy státuszod a valóságnak felel meg, sajnálom és részvétem :( ha nem, akkor állítsd át. komolyan. kérlek. gradU már belinkelte a subbát, és valóban ez az. Ma péntek van, lesz iwiw-szenny termés! Komolyan, néha az kell, hogy szánhassak másokat. Ilyenkor sokkal segítőkészebb vagyok utána :) iwiw érdekes dolog. éééérdekes.
Fenimore: "Én is csak akkor lépek be, mikor már 100 levél összejött" :D Ehhez biztos elég néhány hét.
gradU: nem vesztettél semmit. Én is csak akkor lépek be, mikor már 100 levél összejött, úgyhogy marha hasznos vagyok nekik. Nem való semmire. Csak arra, ahogy Cntiánk is bemutatta, hogy hogy szabadítsunk magunkra egy weboldalnyi embert egyetlen hozzászólással. :)
Fenimore: Köszi. Nem vagyok tag, azért vagyok ilyen tudatlan. :) Én is amondó vagyok, hogy a paranoia még mindig hasznosabb, mint a naivság.
gradU: az adminisztrátor kitörli a regisztrációd, ha írsz neki egy levelet. Az özvegységről nem tudok semmit. :)
Cintia látom mindenki megnézett magának, én is csatlakoztam.Látom a Tankcsapdát ismered, de az info. tanárod nem mondta hogy nevet, telefonszámot, e-mail lak és msn címet nem adunk meg csak úúúgy???
Fenimore: :) Az iwiwből ki lehet lépni? (profilt törölni) Őzvegynél be lehet állítani azt is, hogy hányszoros? :) Iskolába járni nem ugyanaz, mint tanulni. Megpróbálják tanítani. Ez az említett Subba blog: http://subba.blog.hu/ Csak azt tudom, hogy van, de az alcíme mindent elmond róla. Mindennapi mocsok.
Hú, Cintia, én is megnéztelek. :) Nagyon ász. Megviselt a válás? Volt szerződés, ugye? Kifacsartad a disznaját? Azt írod, hogy elméletileg tanulsz, gyakorlatilag nem biztos. Én elárulom: nem. De ebből bizti rájössz, hogy nem kifizetődő biznisz valódi nevet megadni a neten. És akkor már tanultál :) És nem kerülsz fel a Subbára, amiről hamarosan megtudjuk, mi is.
mindkét: az semmi, én özvegyként vagyok fenn az iwiw-en. :) De a valódi név megadásával jobb vigyázni, családból többen szívtak már. Még az email címemen se adtam meg a nevem.:) Mi az a Subba? Bocs, de ez eddig kimaradhatott.
Ha már Cintit fikázzuk akkor én is megjegyezném, hogy életkorától függetlenül eléggé kinyílt a csipája, és nagyon trendi szövege van, ahogy az iwiw-en láttam... És egy jótanács: törd össze a szemüveged!!
mindkét: :) Ha az integrálódás túlzott mértékű, meglehet a válóok. ;)
gradU: nem, még nem vált el. de a napszemüveg az arcába integrálódott. XD
Van ilyen, de ezért nem szabad cikizni. Kissé fiatalon házasodott és meggondolatlanul. :) Nem csoda, hogy ilyen ingerült, megviselhette a válás.
Fenimore, jogosan érveltél a felhasználónév mellett, Cintia is így fogja érezni, mikor először linkelik Subbára. Mert van iwiw adatlapja neki. 13 éves elvált nő. Nagyon komoly.
De az is hülye aki az e-mail címét írja oda