Belga: Nem akarok senkit védeni, sem ebbe az értelmetlen vitába belefolyni, de ez pont egy "ha nem inged..." eset. (ha te nem vagy olyan, akkor miért veszed magadra?) Konkrétan leírta, hogy kiket tart igénytelennek (igaz, hogy előítéletes a rockerekkel szemben...), a többieket feltételezhetően nem tartja annak. A mű divatrockerségről annyit, hogy voltak ilyen lány osztálytársaim. Röhejesen néztek ki a fekete (keménynek gondolt) cuccaikban, az ocsmány, kék foltos bakancsukban és a szakadt táskáj
xXx, télleg nem egy emberről kéne általánosítani, mert ,én is rockot hallgatok, és mégsem járkálok olyan "szép ruhákban", amiket te leírtál, sőt, én, ha hiszed ha nem, güzükém, pólót szoktam felvenni vagy esetleg 40 fokban megkockáztatom a bikinit is, és nem hordok bakancsot.A discosokkal , az emosokkal, meg a többiekkel nincs semmi bajom.Ja, és a nevem nem a Belga együttest jelképezi.
mi voltunk a hibásak, minek kérdeztük xxx-et. most teret adott mélyenszántó gondolatainak...
xXx...lehet hogy te így gondolod...a másik zenefajtába tartozó ember meg a discós cucctól hány...úgytól hagyjuk ezt a "rasszista" hozzáállást...
Én ezért mondtam hogy nemnyitok vitát veled. egy ember alapján általánisítasz csináld nyugodtan >> " a zsíroshajú csapzott rokkerek" "non-stop fekete pulcsiban, " Ez jó szted ha vki rockot halgat az már igénytelen? És felétek a pólót nem találtál fel?
... bármikor megjelenhetnek, de egy ilyen dagadt izét, mint a képen, smink nélkül ebben a ruhában elzavarnak egy normál étteremből is... vajon miért...
Az emosokat nem kell kifejtenem, hogy miért hülyék. A másik kettő meg ha ilyen képpel, szerintem nyomi. Azok a zsíroshajú csapzott rokkerek, akik a 40 fokban a strandon is bakancsban járnak vagy csak non-stop fekete pulcsiban, azok igénytelenek és nyomik. Meg ha belegondoltok, hogy egy "discos", ami nem igazán tudom mit takar, mert vagy 10 féle ember legalább beletartozik ebbe a csoportba, tehát ezeknek a stílusa olyan, hogy azért ahová nem öltönyben kell menni ott bárhol bármikor megjelenhet
maradjunk annyiba, hogy a képen látható kultúregyéniség egy barom
figyeljetek teljesen mind1 ki nyomi meg ki nem... ugyis mind2 "tábor" nak ilyen véleménye van a másikról... (jó mert én underground hiphoppot hallgatok és arról nem esett szó:P)... nem kell elviselnünk egymás zenéjét mert akkor nem megyünk olyan helyre ahol olyan megy amit nem kedvelünk ennyi... sztem az h ki balphasz az nem zenei hanem ember függő
xXx, kicsit túlzottan általánosítasz nem gondolod?Ha mind ugyanolyan nyomi akkor bizonyára te már egy hozzászólásból(nem ez alatt a kép alatt)tudod, hogy ki rocker és ki nem.Gondolom...de ha már általánosítgatunk akkor nyílván te egy diszkós emberke vagy,mert csak a diszkósok olyan begyöpösödöttek, hogy vakon rávágnak ilyeneket az emberekre..tisztelet persze a kivételnek, és ezt azért mondom mert felénk ez így van.
Megtörli a száját a kaja után és lejön a fele "sminkje"... akkor lehet csak igazán ijesztő. :)
xXx nem akarok vitát nyitni de egy Rocker-nek a közelébe sincs az emo két teljesen külön stilus ha mondhatom annak az emot.. És szted aki rocker vagy metált halgat az nyomi? kösz szépen . Csak egy megérzés de nem tüc tüc diszkót halgatsz? :D Méjdenboj köszi, a neved emlékeztet egy bandára legalábbisa a fele :D
Azért én nem általánosítanék... szeritnetek minden rokker is hülye?
Nem mindegy, hogy emos vagy kisses vagy death metalos? Ugyan olyan nyomi mind:)
azért az a cola light, amit iszik, na az nem annyira metááál.
A mögötte ülő szőke muff se érdekel senkit. Talán össze kéne jönniük. Ebből a nászból születhetne a második Kid Rock.
azt mondjátok a zenétől van így feldobódva.. :)