PergAti: Betöltöttet a 14-et és most keménynek képzeled magad a neten elbújva? Mondtam, hogy nem azért írtam, mert vitázni akarok, de szerintem most rendesen lehúztad a rockereket ezzel az IQ light hozzászólással. A link amit betettem, az is csak poén, de szerintem Te lehetsz valamelyik nyomi a képekről hogy ennyire szíven ütött. Egyébként azt nem tudom, hogy a rockos rész honnét van vagy hány helyről van összevágva, de a másik rész az egyetlen Sensations white party képei. Az meg, hogy Te ne le
gradU: Fegyver az egész világ! Nomeg sörnyitó. :D Most jöttem moziból, a DISTURBIÁról, szal gyarapodtam pár tippel :D Most mehetek sövényvágót venni. :D
xXxen kivül a többi épelmélyűnek tényleg ajánlom megnézni a vidit mert jók!
szerk: *bandáról is amit . és tudod mit fikázz csak ugyis fogod de nemérdekel csinald én attól még nem leszek igénytelen se paraszt ahogy azt te elképzeled, szval nemérdekel a beszükült látásmódod . Vagy mér vagy kiakadva anyád öltöztet? ENNYI
Linkelgetünk? tessék: http://uk.youtube.com/watch?v=9wItsn3r_kc Nesze neked fényteknika meg koncerthely : http://uk.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU
Na ezt leirom aztán elmehetsz a n yá d ba az összes kommenteddel ugysem nézem meg. le s z a rom a linked egy disckos gyerek csinalta alig látszik aki berakott egy rakat normális képet a másik oldalhoz meg berakott jópár sz*art amit kb 8 órán át turt a neven hogy megtalálja. én sulimban kábé sőtt MInmum 100 rokkert ismerek és egyik se hülye ahogy azt elképzeled a te kis saját világodban. És le lehetne állni ezzel a zsiros hajú igénytelenséggel mert ha annyira akarnák tuti találnák képet a másik b
már régi, de szerintem elmond mindent:P
... mondom hogy szánalmasak. Jah és Mindkét: addig ne szólj hozzá az én mélyen szántó gondolataimhoz, amíg nem döntötted el, hogy melyik nemhez tartozol:P De nem azért írtam, hogy itt arról vitatkozzon bárki is, hogy rock vagy disco, ha erről akartok vitázni, nézzétek meg ezt: http://rockvstechno.uw.hu/rvst.htm
Miért van az, ha leírom a véleményem, akkor azok akikre pontosan igaz minden egyes szó, azok egyből visszatámadnak?:P Miért van az, hogy GradU elsőre megértette amit mondtam, mégha kicsit hülyén is fogalmaztam, mert mennem kellett és több volt 500 karakternél és nem akartam 2-ben elküldeni, ezért megpróbáltam lerövidíteni, de nem jött össze:) Belga: A bikini miatt remélem nőből vagy:P És ne güzüzz le, mert még elsírom magam:P a Fekete pulcsit is a 40 fokos melegre értettem, ezért mondom hogy szá
Bru: :D Ha esetleg sorozatgyilkos lennél, kezdd a szappanoperákkal! Azokért nem kár. :) Viszont baj van, a pszichológia és az emberi viselkedés engem is érdekel.... ;) Inkább nem is megyek fegyverbolt közelébe sem.
((Nagyon erölködtem de nme találtam a gradU nick-kel semmilyen "szópoént".)) :D Hogy én mindig többet bírok írni. :/
gradU: :D Ilyen nincs! Lekomolytalanozott! :D Most akkor szemezgetek. :D "Véged lesz, mint a botnak!" A fának is valahogy el kell kezdődnie! :P :D "Normálisnak tűnsz." A szakemberek azaz a könyvek szerint a legtöbb sorozatgyilkos amellett hogy feltünés nélkül hódolnak kényszereiknek, kiemelten vonzódnak a filozófiához és a pszichológiához. Az emberi elme bonyolultsága miatt szokott vonzó téma lenni számukra. :DDD Bru-ha-ha-ha! :D ((Nagyon erölködtem de nme találtam a gradU nick-kel semmilyen
mindkét: Ne aggódj, csak virtuális pankráció megy poénból. :) "Bru"tálisan komolytalanok vagyunk.
Hé, nehogy már a két kedvencem (GradU és Bru) essék egymásnak!
Ja, meg amúgy is pszichomókusság szerűt tanulsz, ahhoz meg lehet akár szórakoztató is mások viselkedését tanulmányozni egy vitában. ;) Igaz, ami itt szokott menni, az inkább szitkozódás és sárdobálás.
Bru: :P Te is olyan keménymag vagy, aki neten keresztül eltöri mások gerincét, és megissza a vérüket? Wow! :) Nyomozzá' csak... Ha rám találsz, véged lesz, mint a botnak, kiscsávó! :D Nem feltételeztem ilyet rólad - bármilyen bántónak érzed, még mindig normálisnak tűnsz. Én csak arra reagáltam, hogy mindig sajnálkozol, milyen jó buliból maradtál ki megint. :)
gradU: Azt feltételezed rólam h olyan primitív vagyok h ez engem szórakoztatna? Köszi szépen, ha még1x beszólsz akkor könnyen megtalállak IP alapján! Szal tedd takarékra magad!! :DDDDDDD
Bru: Mindig lekésed a virtuális bunyókat... Így számodra nincs más (ha részt szeretnél venni bennük), hogy te robbantod ki a vitákat, és pakolod mindig a fát alá, nehogy kialudjon. :P :)
Asszem má megint kimaradtam valamiből. :D Nem tudom mé kell mindig bunyóra kiélezni a dolgokat. :D Lehet h csak a gyereknapi arcfestő volt befordulva :D Szegényt így má nem is szereti senik...
...ukkal. Egy lányon különösen idiótán mutatnak ezek, és az ápolatlanság sem válik előnyükre. Ez csak a kinézetükre vonatkozó véleményem.