Voda: elvileg már az eredeti tervek szerint a 4es metrónak kész léne lennia, és az 5öst kéne most építeni. Csak a politikusok csaltak, loptak, hazudtak, sikkasztottk stb
Hát igen. a jogot nem vehetik el, ezért megoldják h ne tudjanak eljutni oda ahová akarnak
Tudjátok ez inkább szomorú, mint vicces. Értsd: a gazdák egyszer éltek azzal a jogukkal, amit a gyülekezési törvény biztosít nekik. Mivel ezt megvonni nem lehet tőlük, valakinek fellobbant a fejében az isteni szikra: ott a KRESZ, azzal simán kizárhatjuk őket. Szóval pofa be, és ne nyilváníts véleményt.
hehe ezt nemrég láttam is :D:D télleg ott van :D:D
hahaha xD lol rofl :D:D ebbe mi a vicces? :\
SlokE :D:D én egyébként is birom Fábryt szerintem qrva jó arc :D
Hehe Voda :D emlékszem még a Fábry sütött el egy ilyen viccet: Jön egy német turista Magyarországra. Miután körbejárja egész Budapestet, ír egy képeslapot haza a családnak: -Nagyon szép ez a Budapest, gyönörűek az épületek, de az utak olyan sz a r o k, hogy mindenki traktorral jár. :)
Köszönjüüüüüüük Demszky bácsi ! Legalább ezt köszönhetjük neki, ha már a 4 metrot nem. Különben azért megnézném a Balázs Show-ba Demszky-t. - Ma bevallom, hogy a 4 Metro 2018-ra se készül el. Jó Demszky, akkor most elhúzzuk a falat. Majd a fal mögött az egész ország várná.