Sör jöhet nekem is. Amúgy ti mit csináltok a nyáron? :)
Igazad van Áééé!!!!Leszünk barátok?:):):)
h: A mai magyarországon a "politizálni" szó értelmét vesztette. Ennyi kárt kormány még nem okozott országnak 5 év alatt, mint ezek :) És az politizálás, ha szólni merünk ellene? Nem, ez kötelesség!
Szívesen leállnék veletek vitatkozni, de ez tényleg nem az a hely. Csak annyit, hogy a gazdák java része a FIDESZ szót egy szép köpéssel kíséri, hogy azt a tüntetést ők szervezték volna, egyszerű dezinformáció, amit a gazdákat lejáratni akaró "emberek" terjesztettek. És az is tévedés, hogy ha megkapta a gyülekezési jogot, beállhat a traktorával a parlament elé, mivel az nem bírálja felül a KRESZ szabályait, így az oda vezető utcákba továbbra sem hajthat be.
mióta lehet itt politizálni? btw, nem akartak élni semmilyn jogukkal, a fidesz paraszt tagozata szervezte az egészet. akárhányezer gazdából csak párszáz tagjuk van. (az a paraszt, amelyiknek van traktorja és nem bérli, már jobbmódúak közé tartozik...)
egyik ismerösömnek van ilyen táblálya othon:D
pozitron: ne beszélj múlt időben. egyébként ha az első traktor rögtön letapossa a táblát, akkor a többit nem büntetk meg?
Dave Slim :"mindenki látta már. legalábbis a Budapestiek." A mondat második felével megmondad, miért kéne befogni a pofád. HomárSzaszi: "Már nem azért, de ebben mi a f.sz a vicces? Még nem látott ilyen táblát? mióta is vannak kint?" Utálom a büdös pestiek felsőbbrendűségi érzését. Te is hogy lehetsz ilyen alulműveletlen paraszt, hogy nem láttad még a milleneumi emlékművet nálunk? Gondolkozzhatánotk még mielőtt feleslegesen megszólaltok. Nem mindenki él a fővárosban, és ha azt az egy nyom
Már nem azért, de ebben mi a f.sz a vicces? Még nem látott ilyen táblát? mióta is vannak kint?
Ki volt azaz értelmes aki kirakta ezt a képet, nem néztek híradót??? Egy féléve erről szólt a vita, egyet értek. A tudjátok hova menjenek traktor kiállításra? A te kerted alá, oda! Még egy dolog, ez nem politikai lap, kérlek titeket, fejezzétek be. Kedves, penguincomp: Ha ismernéd a szabályokat, hogy igaz a KRESZ tiltja a traktorok közlekedését, de ezzel fikarcnyit sem csorbult a gyülekezésijog, mert ha tüntetni akarnak, egyébként is be kell jelenteni, és ha megadják, a KRESZ nem lesz akadály,
és.. ebben a képben most mi az extra, mi a vicces, mi az érdekes??? több, mint fél éve kint vannak az utakon. mindenki látta már. legalábbis a Budapestiek.
én sajnálom a gazdákat és megértem őket nem vok paraszt de azért belelátok a hejzetükbe úgy h kitartás traktorosok és gazdák menyetek és romboljátok le ferenctestvér és demszky házát XD:D:D
EZ NEM AZ A HELY AHOL POLITIZÁLNI KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZT POLITIKAI ÚJSÁGOKBAN? ÉS NEM VICCÚJSÁGOKBAN KELL CSINÁLNI!!!
bbenjoe: Az autópályával is ez volt :) Holnap építek énis egy autópályát kölcsönökből, és megnyerem a választásokat? Hogy ki fizeti vissza a pénzt, az kit érdekel? Nem én, és ez a lényeg. Ez nem érdekel senkit?? Mo-n mindenki a mának él.
ja Fábry az igen f.asza abba is volt ilyen
Jajne: Remélem tudod, hogy amit írtál annak semmi köze sincs a hozzászólásomhoz. Egypáréve? Az minimum 5-6 éve :D És énis leállítottam volna. Sőt inkább a többi metrót temetném be és robbantanám szét Mo. vízfejét.
380 millió? Legalább a nagyságrendet tudnád...
Ja, sokalta 100 milliót, most viszont már épül a metró: 380 millióból, anyagi fedezet persze nincs, dehát az kit érdekel...
hát, demszki még nem volt főpolgármester amikor el kellett volna kezdeni a metrót kedves áééé (80-as évek), és egyébként sem ő állította le a programot egypáréve hanem a kedves-aranyos OV...