mr wolf, szerintem meg nem bunko dolog, mert ha a kopacsolo kopacsol, akkor nyilvan valoan nagy ivben tesz ra, hogy valakit zavar, tehat felesleges pizsOmaban becsongetni a köcsöghöz. A mi házunk ugyanez pepitaban, ott mindenki az erkelyek alatti zart (tehát qrva visszhangos parkolóban szereli az autót, neveli a gyereket, üvölt a feleségével, beszéli meg a múlt heti érdekességeket, és valamiért meg se fordul az ostoba fejében, hogy erre a parkoló fölött lakók rohadtul nem kivancsiak. Már gondolt
picimacs az csak neki lenne rosszabb:) De a levél nagyon jó:D mi tele vagyunk ilyen alpáriakkal...egyik fúr-kalapál, másik bömbölteti a zenét(egyik sem lenne nagy baj,ha nem este, meg kora reggel csinálnák >:| sűrűn gondolok az ilyenek anyjára
szerintem az lenne az igazi, ha venne füldugót, minden este betörne, és visszaépítené amit az lebontott...
en laktam alberletben ilyen hazban de nekem szerencsere nem volt ilyen problemam! en delben keltem arra hogy valahol buvitik a lakast:), na de kivancsi lennek hogy az ilyen leveleket megelozik a pizsomaban valo becsongetes a kedves lakotarshoz es szepen megkerik hogy egy kicsit kesobb kezdjek a munkat. mert ha igen akkor tok jo ez a level de ha nem akkor ugyan olyan bunko dolog mint koran reggel kopacsolni!!!.......szerintem
Jószomszédi (v)iszony. Valamiért a Voga ugrott be erről. :) A festékes szöveg tetszett.