MCG: duma hackney: na látod, erről van szó
Su: Mégsem battyoghatok át, hogy figyu én éjjel dolgozom, mi lenne ha te is ezt tennéd?! Sajna van ilyen! De ha én elkezdek hisztizni, akkor ő is joggal fog, mikor én állok neki a lakásfelújításnak. Márpedig a parkettacsiszolás sem jár kisebb hanggal... Egyébkénet az egyetlen dolog ami viszont tényleg kiakaszt az a lépcsőházban és a liftben dohányzó kedves lakók. Füstöljön otthon, ne az én orrom alá :P
Su: Igazad van jobb lenne falun. Csak nincs rá pénzem.
nálunk is pont ugyanez van:D de hogy mit tudnak még szerelni a lakásban:D...nah és az a szép zene amit max hangerőn nyomat a kölök és persze ien extra gagyi magnója vagy én nemtom mije van a gyereknek, hogy azt is csodálom hogy még egyáltalán bármit is lejátszik:D a kalapálás viszont nem annyira zavar mer alszok mint atom,, anyám hall folyton mindent és emlékszik a kedves anyukákra:D viszont az ébresztőórám megérett a kidobásra, konkrétan a frászt hozza rám a hangjával:D:D
kíváncsi vagyok, hogy ezt ki küldte be, a feladó, vagy a fogadó. Egybkt, hungarikum a hungarikumban (jó a jóban?v. rossz a rosszban?), hogy az utóiratot a név után kell írni.
mondtam már, nem panaszkodni, költözni:) hackney: csak te panaszkodsz a vésés miatt, a szomszédod nem panaszkodott, hogy aludni akarsz. látod, ő toleráns veled szemben.
nálunk nyugi van. nincs hangos reggeli ébresztő sem ordibálás. rendesek a szomszédaink, sőt még a zenei izlésemet is gyakran dicsérik.:)
Hát az éjszakás műszak nekem is ismerős! :( Egyszer pont kifogtam, hogy a közvetlen falszomszédom az ágyam fölött véste a falat, mert kicserélte a vezetékeket. Hát 3 napig nem aludtam. A negyediken meg már állva is sikerült a munkahelyemen... De szerencsére nálunk mindíg kiírják hogy bocsi de lakásfelújítást tartunk... a tolerancia meg oda-vissza működik.
Felettünk egy ötgyerekes család lakik. Az, ha fúr-farag valaki mellettünk, már kész felüdülésnek számít, legalább valami elnyomja a futkározós-játszós-hisztis-sírós zajokat.
PergAti, képzeld létezik olyan is, aki éjszakai műszakban (is) dolgozik, pl. én is, és ilyenkor nappal alszik. (A többi napon én is 5:40-kor kelek, de ez nem ok büszkeségre...)
Su! Teljesen igazad van! 2: Hü lye pesti f @sz mit jajgat fél nyolckor kel és ki van akadva :S Anyám én 5kor vagy 6kor kelek.. Nehogy sajnáljam
reggel héttől este nyolcig mindenki úgy zajong ahogy akar. amúgy meg a kulcsszó a tolarencia. akinek nincs belőle, az költözzön tanyára.
Mintha Lasagne-ét enyhén leoffolták volna.
Én is tömblakásban lakom,sajnos!Bár jobb,mint a híd alatt!Az alattam lakó idős néninek köszönhetem,hogy minden nap már reggel 6 órára kész vagyok bárkivel beszélgetni az aktuális témákról!A repertoár:mormogásra ébredés,hírek,útinform,időjárásjelentés,regionális műsorok,reklámhegyek,reggeli zenés műsorok...mindezek csutka-üveghangon.És mehetek is melóba.Munkatársaim csodálkoznak,ha pár percet kések és olyan vagyok,mint a mosott sz a r.
Lasagne, asszem nem emeltem ki eléggé, hogy a füldugó hazsnálatát is említettem, amitől nem hallaná a zajt, úgyhogy nem nagyon zavarná...
Lasagne: Az rsg szerintem ritmikus sportgimnasztika. Arról meg egyenesen a ritmikus csimpifon és Eric Cartmen ugrik be nekem. :) "Gyerünk, csimpifon, veeeerjed mááár!"
mindkét! zenét hallhatni ha hajnalban vagy reggel ér haza az ember akkor nem max hang erőn és basszussal illene hallgatni...(mármint a normálisabb fajta tudja hogy társasházban lakik és gondol a másikra is) kalapácsolásnál meg az mégis más, ha kiírják hogy most "pár napig ez lesz , szives elnézésüket kérem stb" RSG meg nem tudom mi:) ahh de mind1 ..ettől még nem változik meg a világ, rossz szomszédok mindig is lesznek
Lasgne, tényleg nem a legjobb az ilyen, de sokan a munka/suli/önképzőkör miatt csak hajnalban vagy este érnek rá kopácsolni/zenét hallgatni/trombitaszólót gyakorolni/RSGzni/stb...
Ilyen szinte mindenhol van. Felettünk pl. reggel hatkor, és este 11-kor bontják a lakást, már évek óta. Szerintem már atomjaira szedték az egészet, és most kirakóst játszanak. De a levél ötletes. :) (Jó, nálunk is volt egyszer falbontás, de akkor minden házban lakót tájékoztattunk róla, hogy déltől hatig kopácsolás, fúrás, és hasonló zörejek várhatók, készüljenek fel, adhatunk címet, ahol olcsó füldugó kapható.)