Viha: engem speciel nem fényképeztek kilógó fütyivel, ahogy a többi csajt se :D
Állatok vagytok! LoL Az benne a legjobb, hogy a kép igazán semmit sem ér, de a beszólások halálosak! :D
Az hagyján, hogy milye látszik ki, de ha fiú a szerencsétlen, akkor miért nincs rajta gatya??!! Kisruhát húztak a fiúra? Amúgy annak a pasinak ki feküdne alá? :X :P :DDD
végre egy kép, amihez jópofákat szóltok hozzá!! XDD ez tetszik...
jaaaajjjj bocccs.... télleg :D Hát akkor jó hosszú ujja van ;P
Viha- de buta vagy :) hát nem látod, hogy az 5. ujja a bébifasssz :DDDDD
az a bal fül, ami hiányzik de nem baj :LOL
Jenibaby: csak gratulálni tuok. amúgy.. enm azért... de mennyi idős vagy? így tippre szerintem 10-12. persze sokkal okosabb vagy, mint a kortársaid. :)
Valamiért én nem dőlök le a székről a röhögéstől...(Bár a beszólásokon jól szórakozom:)
Sztem a baki, hogy a kisgyereknek a bal kezén 4 ujj van... A kivillanó fütyike meg tök természetes, titeket nem így fényképeztek kis korotokban?? :D
nekem bébif.szom van!!! 64cm és 4kiló :)
en is gyakran a beirasokat nezem ujra es ujra, mert joook :D, birom a sok okost ki megfejti a "rejtvenyt" grt..:D
Úgyérted a LYukas zseb?? (amúgy az a zseb szerintem nem lyukas...(ha csak nem a tetején levőre gondoltok) :) Jenibaby, a Harward után mi a célod?
babfütyi...hitler bajusz...fületlenség...hibák tömkelege...méghogy baki...a jukas zsebről ne is beszéljünk...=D
Yeeessss! Drága Jenni ! Ezért olvasgatok én errefelé. ( mindig jön valaki, aki jobb mint a kép...)
"babafassz"! Ez meg hogy jött Zsivány? XD
Jenibaby: KOMOLYAN????? észre se vettük volna, ha te nem vagy... még ilyet ?!?!?!
Dehogy is! Nem veszitek észre,hogy a pisgyereknek ki látszik egy nagyon kicsit a "fütyije" Jobban nézétek meg!