gradU: Ezek a nők olyan könnyen mindjárt másra gondolnak... :) Harimata: Pedig a nőknek van egy exhibíciós oldaluk... ;) El sem tudod képzelni micsoda sikert aratnál bikiniben. ;)
Harimata: Már egy technikai jellegű magyarázatba is mi mindent belelátsz!? ;) OK, beküldjük mi a képet, ha nem mered, csak küldd el nekünk előtte! :)
Su: Akkor küldjetek be képet Ti. :P :D Amúgy azt állítod, hogy percekig mozdulatlanul kellett nézniük a lencsébe, akkor ez azt feltételezi, hogy már az első perctől kezdve ilyen arcot vágtak, nem? ;) gradU: Kicsit elkalandoztál a témától, úgy érzem... :P :)
Két perc azért, mert teljesen sötétben (s)exponálna, és akkor sokáig kell nyelnie... a fényt az érzékelőnek/filmnek.
Su: Két perces exponálási idő manapság? Ja, akkor ha pasi kezeli a gépet... :P :) Ez nem kívánságműsor és amúgy sem vágyok rá, hogy felkerüljek a Vicclapra. :D
Su: Fogadjunk, hogy nem az expozíciós idő érdekel! :P :)
Harimata: szeretnénk látni rólad is itt a vicclapon egy 2 perces exponálási idővel készült fotót;)
Harimata: egy embert mutass, aki értelmes fejet vág arra, hogy "Itt repül a kismadár" :-D
Enkeli: Igaz, igaz, hogy kicsi. Hogy is van a mondás? Ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli... :D Su: Lehet, hogy lányt akartak volna... :D Ja és ha nehezükre esik percekig értelmes arcot vágni, akkor az már gáz. :D
Bakker... tényleg, erre nem gondoltam, hogy percekig kellett nézniük :-D
"ha neked kellene percekig mozdulatlanul nézni a lencsébe, neked is ilyen fejed lenne:)" :DD
Harimata: nem futotta nekik már nadrágra, azt majd egy év múlva veszik meg. nem tudom milyen jutott neki(nem is érdekel), az a lényeg, hogy én szerencsésnek érezhetem magam:P Enkeli: és élsz is rendesen a lehetőséggel?;) ha neked kellene percekig mozdulatlanul nézni a lencsébe, neked is ilyen fejed lenne:)
Harimata: nagyon rossz sorod neked, ha neked ez már lóláb :-DDDDDD Su: nekem rossz? Ugyan... nekem legalább van lehetőségem VÁLOGATNI!!! :-DDD Észrevettétek már egyébként, hogy a régi képeken az embereknek milyen értelmi fogyatékos feje van?...
Su: Azért lenne rossz Enkelinek, mert nem volt neki ilyen kicsi és lógó? Ugyanmár, tuti ennél jobb is jut neki. ;) Amúgy meg minek öltöztetnek egy láthatóan fiúcskát szoknyácskába? Kilóg a lóláb... Bár ahogy az anyuci büszke és apuci okos arcát elnézem... semmi kétség tökös legényke lesz belőle ha felnő. :)
ezért lehet hozzászólni(egyes téveszmékkel ellentétben)
Nem is a képen hanem a hozzászólásokon röhögök:)