Igazad van gradU, de én jobban szeretem Shania Twain-t. Nem tudom ismeritek-e, country zenét énekel, de micsoda karosszériával rendelkezik! ;)) Szilikon nélküli, 100 %-osan természetes ritka példány :D
Harimata: Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást (így már világos gradU és Enkeli hozzászólalása is), nagyon kedves Tőled, de valóban nem ismertem sem az énekest, sem a slágert (egy kicsit zavarban érzem magam). Canadában élek, így nem ismerem a hazai énekeseket, de YouTube-on láttam és valóban nagyon jó zene! Most már nem bánom, hogy egy buta kérdést tettem fel Neked. :)))))
Ferraro: Ilyet kihagyni?! :) Uhrin Benedek legnagyobb slágere... felejthetetlen. :) (ha tényleg nem ismered, amit kétlek, akkor keress rá a neten, ez a címe :)
Harimata: hogy van tovább az "ejnye, ejnye, Rebeka"? Ne haragudj, nem ismerem...
Benedek bá volt egyik évben (tavaly, vagy azelőtt) a szigeten a fő-közröhej tárgya. :) És azt hitte, menő, amit csinál. Pedig csak úgy szórakoztak rajta, mint Szalacsi "zoxigén" Sándoron, Polgár "hivatal" Jenőn és a többi szerencsétlen félnótáson.
Hé lányok azt nyomjátok inkább, hogy "...ejnye, ejnye Rebeka... " :D
Azt várja az öreg, hogy bekapják-e a mikrofont. ;)
Szeretném látni én is azt aki NEM menne oda nyalni :DD
nemtom mit kell bántani az öreget. szerintem sokan odamennének nyalni:)
Vén kecske is megnyalja... (Ha van aki hagyja magát!)
Azt hiszem, hogy az öreg számára megállt forogni a föld. Fiatalkori emlékei jönnek vissza talán? ;)
csak vigyázzunk nehogy szívrohamot kapjon a tata a nagy izgalmaktól :P
Vagy az is lehet, h ő a karnagy, legalábbis a kézállásáról ítélve :)