Harimata, egy ilyen talpraesett nőt még életemben nem láttam, mint Te. Biztos vagy benne, hogy Te nő vagy? Erről szeretnék magam is megbizonyosodni, mert az átlag-nők nem ilyen raffináltak. :) Nos, a képen látható kék autó typikusan női autó. A férfiaknak inkább egy igazi "Muscle Car" való, melyikben a motorbömbölés édes muzsikaszóként cseng. :)
Mindig kedves Harimata: Nem, nem a busz valóban. Tudod Te anélkül is, hogy leírnánk. :) Ti vagytok azok. :)
gradU: Hát akkor mi a kedvenc témátok? :) Nem hiszem, hogy a busz... :P :) Ferraro: Kék autók? Például egy ilyen: http://www.ferrarorodas.com.br/
Férfisoviniszta téma? Isten ments! Hóóógyne, én csak a nők nyelvén igyekszem szólni Hozzád, mert gondolom a motrot, annak űrtartalmát, erejét, a hengerek és szelepek számát stb. talán hiába is kérdezném. :)) Komolyra fordítva a szót, szerintem a bordó autók is majdnem olyan jók, mint a kék autók. :) De a kékek nagyobbak persze... ; ) :DD
Én sokszor mentem nagy, panorámás, automata váltós járgánnyal. Óriási motorja van, és alacsony fordulaton jár. Még kék is..... És egy bérlet elég hozzá! :) Nem a férfisoviniszta téma a kedvencünk, de úgyis tudod.... ;)
Ferraro: Ó már megint a kedvenc férfisoviniszta témátoknál vagyunk... nem, a színe csak másodlagos, a méret a lényeg. :) És sajnos egyelőre nem kék, hanem bordó autóm van. De egyszer talán lesz kék is. :)
gradU: Ebben az esetben kevésbé lenne vicces, főleg ha rendőr állítana meg... vagy ha valaki megkérdezné mi a rendszámom :DD Harimata: A nőknél mikor autót választanak, a színe a leglényegesebb, a márkája az másodlagos, a motor pedig harmadlagos, elhanyagolható tényező. :DD Így van ugye? Logikusan tehát kék autód van... szép autók a kék autók! :DDD
Ferraro: Ez esetben kénytelen lennél lefordítani a nyelvetekre. :) De ha az fck szerepel benne, akkor már mindenkinek egy szó jut eszébe. :) Lehetne például a rendszám: fck0ff. ;)
Ferraro: Megvallom őszintén amióta letettem a jogsit kicsit érdekelnek, de hogy ne okozzak csalódást a kedvenceim a kék autók... :D :P
Harimata: Az a benyomásom, hogy Te túl szerény vagy. A várost megmutathanád Te, a börtönt pedig valaki más (ebben ay esetben nem condíció, hogy csinos nő legyen). ;)) Mellesleg, nagyon jó a kép, nem is tudtam, hogy Téged érdekelnek az autók. :) A nőket általában csak az autó színe érdekli P :DD gradU: :DD nálunk nem lényeges a rendszámtábla, úgyse tudná senki, mit jelent. :))
Mondd csak, Ferraro, neked nem mercid van? ;)
Ferraro: Csinost nem ismerek és a börtönt én (szerencsére) nem tudom Neked megmutatni. De azért látogass el hozzánk. :) (Érdekességként beraktam egy képet egy távolba szakadt hazánkfiának autójáról a fórumba a képek témába :)
Quebec-ben nem hiszen, hogy az átlagosnál sűrűbben esne az eső :) Itt a nyarak csodálatosak, de a tél bizony elég hosszú :( De szeretem ezt a várost jobban mint Montreal-t vagy Toronto-t, mert homogénebb, nincsenek nemzetiségi negyedek, mint a metropolban. Tavasszal, májusban hazalátogatok egy hónapra, akkor nagyon szeretném megnézni Vác városát és a híres (vagy hírhedt?) Fegyházat is. Nem ismersz "véletlenül" egy csinos lányt aki megmutatná többek közt a város nevezetességeit is? :)))
Ferraro: Ismertem egy Quebec-i lányt, aki egy ideig itt dolgozott Vácon, megkérdeztem tőle egyszer, hogy milyen az ő városa. Mire azt mondta, hogy szép, csak sokat esik az eső. :) Vác valóban nagyon szép és nem esik sokat az eső... ;)
Harimata: Nagyon érdekes lehetett Benedek bácsi alakítása annyi fiatal előtt. Elképzelem, a fiatalok jót szórakoztak rajta :D Én Quebec City-ben lakom, Québec tartomány fővárosában, de komáromi származású vagyok. Annak ellenére, hogy Vác közel van Komáromhoz, még sose jártam ott. De ha jól belegondolok, nagyon érdemes lenne egyszer meglátogatni. ;)
Ferraro: Képzelj el egy rockzenei fesztivált, ahol ő az "Ejnye, ejnye Rebekát" énekli az összegyűlt, kissé illuminált ifjúságnak... :) A lakhelyemet illetően pedig tévedsz, méghozzá jó sokat. Vácott élek. :) És Te?
..... Tudom, a country nem igen népszerű Európában de hát más földrész, más szokások. Shania nevét Shenája Twéjn-nek kell ejteni. :) Uhrin Benedekkel kapcsolatosan halvány fogalmam sincs, hogy milyen botrányt kavarhatott. Talán mondott vagy csinált valamit?
Harimata: Az igazat megvallva nem mertem megkérdezni, mert azt hittem, hogy hülyének fogsz nézni. :) De nem néztél hülyének inkább nagyon kedvesen csak kételkedtél ami érthető, elvégre nem tudhattad, hogy hol lakom, mert sosem utaltam rá. De én úgy gondolom, hogy Te győri vagy, vagy tévedek? :)
Ferraro: Ismerem és kedvelem is a zenéjét. Csak a nevét nem tudják kiejteni errefelé. :) Bocsi, tényleg azt hittem, hogy csak viccelsz azzal, hogy nem ismered, mert itt elég nagy borányt kavart ez a "sláger" annak idején. Én voltam a buta, mert abból indultam ki, hogy itt élsz. Jó messze keveredtél. :)
Ferraro: :) Ismerem, a "That don´t impress me much..." még tetszett is tőle anno. (a country stílus nem igazán tetszik egyébként) Na, meg tényleg jól néz ki.