Legálatibb a baloldali csaj nyakkendője.
Budi, igazad van. legközelebb beküldök egy képet két öregemberről, és mibe hogy egyből nekiesnek a nyugdíjazásnak, abból jön a politika, abból GYurcsány, abból a tüntetés, utána meg egyszerre mindenki elfelejti majd az egész képet a témával együtt.
Hát nem romantikus? Egyébként van egy olyan nadrágom, egy olyan csíkos ami a széphajú bácsin van... =)
Hát nem romantikus? Egyébként van egy olyan nadrágom, egy olyan csíkos ami a széphajú bácsin van... =)
annyira zavaró hogy ilyen hülyeségeken veszekedtek mint hogy mi az hogy skin head meg stb...
AntiRepper! a Skinhead nem attól skinhead, hogy tarkopesz, és horogkeresztes pólóban jár, hanem az életfilozófiája miatt!!! nem feltétlenül tarkopaszok, és horogkeresztes pólót még egyensem láttam, pedig skin-t jópárat! fogadjunk igazából fingod nincs se a szélső bal, se a szélső jobb oldalról, csak azt tudod, amivel a csürhe teletömi a fejedet az iskolában, meg a TV-n keresztül!!! 14!
Haggyad AntiRepper-t ... Szánalmas:D Azthiszi mer meghallgatott 2 tancsapda számot meg fikázza a rappereket attól ő a nagy rocker :D
zsak a foltjat.. :), mindneki megtalalja az igazit :DDD
nem a felvállalásrolvanszó itt inkább arol folyik valami hgy ha valaki halgat valamijen zenét és mondjuk punk nak érzimagát akkor kötelese ugyöltözni ilyen ncinsen hoyg köteles még talán oylansincsen hogy zenei irányzatok emrt mindig van átfolyás(pl punk ska reggae) antireper nemtom de énmeg kinyirnám az olyan rokereket akik ugygondolják akor nem is rokerek ha nemöltöznek ugy én is szeretem a punkot mégsem járok mindig ugy(azért koncerteknél megprobálok kitennimagamért de máskor nemis veszekfelb
Mit fikázzátok őket? Punkok és felvállalják ez a lényeg. A lagzin is biztos jó kis punk konci lehetett vagy IHB buli:D
de az a poén, hogy egyik kezébe a nő keze, a másikban meg a cigi XD és a kis köpcös gyerek nyakkendője sem utolsó :D
mindenkinek más az ideálja, a jeles eseményről további képeket küldtem, majd meglátjátok, hogy az egész csapat ilyen "egyedi". De végülis ők is csak egyszer élnek...
Kik ezek? Csak nem az ifjú Beetle Juice és neje? :) http://www.imdb.com/gallery/ss/0094721/Ss/0094721/BEETLEJUICE1.jpg?path=gallery&path_key=0094721
uhh basszus... a csaj nem semmi ahogy kinéz. viszont a pasi egész jó :)
AntiRepper,neked igen magas lehet az intelligencia hányadosod...azért mert nem szeretsz egy zenét,akkor annak a képviselőit megkell ölni.. az szép.Had gratuláljak ahhoz a csodás elmédhez. "(ne tévesszen meg az AntiRepper név mert legszivesebben megfojtanám a Reppereket mert egyszerűen sz"r a zenéjük!)"<--- te most hülye vagy vagy barom? az antirepperbe sztem épp ez van benne h utálod a reppereket,akkor ez most miért tévesztene meg bárkit is?
A nő tényleg nem szép, de a pasi nem rossz... meg, ha ők így érzik jól magukat, akkor miért ne? (egyébként meg tényleg legalább a csaj punk, rockerek nem hordják így a hajukat...)
A pap valszeg elájult. (Amúgy a pasi mögött jön még egy boszi)