lol...a kinézetük nem valami szép, de hát ha ők így szeretik egymást...
Hát ezek még az anyósomnál is rondábbak!!
Punks not dead! Pláne ha összeházasodnak:) Egyébként én meg rocker vagyok és láttam má ehhez hasonlót csak ott a csaj jól nézett ki. De az ő ügyük, hogymegházasodnak-e vagy sem. Attól h kövér tetovált punk valaki, attól még ugyanúgy ember, mint te
Hátt ha ők így xeretik egymást...MÉrt ne?
picimacs: :) Abszolút ellentétek. Alkatra is. Ez a csaj brutálisan visszataszító, még bottal sem nyúlnék hozzá.
Hm.Jól kiegészítik egymáet.Fogadjunk, a pasi feje búbja kopasz!
Hm...hülye gyökerek...miért baj ha egyesek máshogy néznek ki mint ti??!!!ja mert ők nem trendik mi?...én a rózsaszínpólós fehérgatyás drogos tuccerge.ciken szoktam röhögni! Ja a skin kúltúrának utánna kéne nézni,eredetileg közük nem volt a nácikhoz,csak a kibeb.szott média tette ezt velük... OiOiOi Punks and Skins OiOiOi!!!!
Tök mindegy, hogyan néznek ki, ha öszeségében boldognak látszanak és szerintem ez a lényeg. Mindazonáltal simán felléphetnének a cirkuszban. :D
Antirapper! Te úgy vagy hülye, ahogyan vagy! Ugatsz itt dolgokról úgy, hogy halvány gőzöd nincs a tényekről. Skinheadek..? Tudsz te egyáltalán valamit az igazi skinhead kultúráról, az egész eredetéről, a fekete (értsd: afro-) gyökerekről? Nem? Valahogy sejtettem. Horogkeresztes póló..? Te szánalmas palakzsaf (olvasd visszafelé)! Ha már leírsz vmit, akkor annak nézz utána előtte..! Köszi!
gradU: "Persze az egyediség is sokszor egy minta követését jelenti." pont ezért gondolom úgy, hogy szánalmas.
BAKKER, ILYEN ORRBAVALÓ NEKEM IS KEEELL!!! (A frizurája meg a súlya már kevésbé...)
Ma se eszek többet.....ez a nő....nő?????
Az a kis köpcös gyerek lehet a pap