WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!! ez tutti, h trükk felvétel!
Blöáh! Még csak egy tábla hiányzik róla, hogy "B@SSZATOK MEG!" ...nem szoktam fórumokba írogatni, de ez kiborított...
És nézzétek meg az arcát.... ez talán még 18 éves sincs...... utálom a divatot... ilyenkor még jobban... hogy lhet így kinézni?? és hogy hiheti azt magárl, h ez jól áll neki??
egészen felizgultam ahogy a képet nézted jaaaj
az aki mögötte van az pasi???? de egyik se pite
bah. szvsz nem a súlyával vana gond, hanem azzal, amilyen ruhákba préseli bele magát. "Kövér lányok kényeztettek, sosem láttam náluk szebbet" ;) (Hiperkarma)
azé ' a csaj mögötti néni sem blöky :D me/fetreng a röhögéstől
Ombre 2006-09-09, 17:20 Sponsored By Michlein... TE NAGYON LÜKEEEE VAGY :D :D:D és LOL !
gondoltam ne csak én lássak ilyen szörnyűségeket ezért küldtem be... a kötözött sonka jobban illik rá..xD
Ne legyetek túl szigorúak hozzá. És ha madárijesztő a foglalkozása?
Egyetértek DelPieroval. Ez nem töltött galamb, hanem egy formátlan, gátlástalan és ocsmány hájpacni. Jabba...
azért egy tükör nem ártott volna az öltözködésnél...
shelby: töltött galamb, vagy inkább kötözött sonka... szerintem az utóbbi. De mindegy, ronda és kész.
Nos én ennél kétszer nagyobb csajt láttam egyszer pesten de az is ronda volt!!!Azon a csajon ciklámen csipőnaci és hátúl ősszekötözhető toppvolt rajta ami úgyanúgy ciklámen színű volt na és a lábán meg tűsarkú az is ciklámenbe!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ visszagondolni is rossz rá! De erre is rossz ránézni nem igaz hogy az ilyen alkatú csajok mint vékonynak és szépnek képzelik magukat és úgy öltöznek mint a többiek!!! MIÉRT VAN EZ????
ha van pasija biztos vak és nincs keze...
Why am I here? Miért nincs zavarban??? Semmi bajom sincs vele, de MIÉRT NINCS ZAVARBAN?
Csórikámnak is jó mellei vannak a háttérben. Lehet, hogy ő a lényeg?