na ez durva még akkor se kéne ha ajánlaná magát :D
emlékeztet az egyik oszt. társamra.de annak van egy olyan fölsője, amiben olyan, mintha 3 melle lenne.
kb. mint a kötözött sonka..............
Csak annyit, hogy a hátul álló hölgy még sikkesebb, mint a kis fiatal csajszi, a kora ellenére is! nemde?
Su: :DDD Ennél jobb megfejtésen hiábavaló is lenne gondolkodni. :)
gradU: lehetséges:) én arra tippelnék, hogy ez valami kokott találkozó lehet és az ott hátul a szervező. neki már nem kell feltűnő cuccokat magára aggatnia, mert tisztességben levitézlett példánya iparágának.
Su: :D Lehet, hogy emiatt kék a szeme alatt? A hátul álló hölgy talán a büszke anyuka/nagyi.
gradU: tudod, izlések és pofonok. neki sajnos úgy nézem csak az utóbbiból jutott:)
Először azt hittem, hogy vak a csaj és csak úgy kapkodta össze a nagy sietségben a ruhákat... De sajnos ízlésficama van
Skyler: Annyit talán nem eszik. Szerintem egy fél mázsa hamburger elég neki. Előételként. :) shelby: Nem sok barátja lehet. A szüleit is már őrületbe kergethette az ocsmány öltözködésével. Valami lázadó szellem lehet a csaj. Biztos nem érti, miért nem célszerű egy hájpacninak így öltöznie. Talán ez a fénykép segítene neki a megértésben. De lehet, hogy szépnek látja magát, azért öltözik így... :S
De az ilyennek nincsenek szülei vagy barátai akik látták volna? Vagy épp ők fotózták?
gradU: a 6. tonna hamburgerere gondoltal ugye?
majd visszagondolva, pár év múlva belecsap a felismerés, hogy hogy lehetett ekkora marha, de akkor már késő lesz, meg kell majd tanulnia együtt élni ezzel a gondolattal :)))
Skyler: Kb. amíg el nem fogyott a 6. hamburgere is. :)
Vajon mennyi ideig szepitkezhetett a tukor elott mire ilyen tomor gyonyorre valt?
jééé! barátom csaja?:DDDDDD (asszem ezzel a hozzászólással az életemnek is vége:DDDDDDDD)
méghogy madárijesztő!! ahogy meglátják a madarak azonnal megtámadják