iw84u4t: :D Hát, te tudod... ;) Lehet, hogy a nővé válással járnak kisebb kellemetlenségek... :S :)
Kár, hogy ez a jedi tanfolyam olyan messzire van csak. :( Pedig jó lenne....
gradU: mondom én, hogy nagyon a kazánkovács szakma felé terelgetsz...;) De akkor inkább már mosónő, jó?...:)
iw84u4t: Dehogy. Nem vettem semmit offenzívnek. Legkevésbé sem. :) Fárasztottak olyan tudománnyal egy keveset, de szerencsére csak egy félévet. Ezért merészeltem mondani, hogy talán neked sem okozna orgazmikus örömöket a téma... ;) :D
gradU: úgy érzem, gyenge ponton érintettelek...:) de semmi offenzív nem volt a hozzászólásomban, csak egyszerűen tetszik, hogy hangzik a "kvantumfizikus" szó...olyan "tudományos." Azért gondolom, maga a szakma egy kicsit komplikáltabb ennél...:) De végülis a kazánkovács mesterséghez is pontosan annyira értek, mint a a kvantumfizikához, úgy hogy ha te mondod, akkor leszek inkább kazánkovács...:)
"elmegyek kvantumfizikusnak" Ettől elég gyorsan elmenned a kedved, azt hiszem... Akkor marad a kazánkovács. ;)
Hát...ha nem lesz belőlem nazgul, akkor megpróbálkozom majd a táltos szakmával...de ha az sem jön össze, akkor elmegyek kvantumfizikusnak vagy kazánkovácsnak...:)
iw84u4t: Tudtommal trollnak születni kell, bár manapság már droid is lehet minden jött-ment, úgyhogy ez még változhat! :)
Hehe. énis szeretnék tudni aról ha van valahol varázslóképző suli budapesten:D de ezt a tanfojamot sajnos most nem tom elvégezni. felvételire kell tanulni. nem érek rá. (najo még csak év eleje van de akor se)
Remélem, varázslóiskola is van a közelben, mert ha már odamegyek, szeretnék megtanulni néhány egyszerű bűbájt egy unikornisszőr-maggal rendelkező pálcával. Egyébként az Erőt nagy betűvel kéne írni, szóval elb*szták.
iw84u4t: A nazgül képzéshez kell egy kellően sikító hangú madár, és sötétnek kell lenni. :) A levelező tagozat valahol Mordor környékén lehet.
ha már itt tartunk, nem tudja valaki, hogy látogatás nélküli nazgul- vagy troll-képzésre hol lehet feliratkozni...? Minden álmom, hogy egyszer én is troll legyek...:)
"A kurzus a nagy számú érdeklődésre való tekintettel szeptember 28-tól Debrecenben is fogad tanoncokat."
archangel: :) Én azt hiszem elvégzem, mert ha Jedi leszek akkor többet nem kell felálnom ha kell valami a hűtőből és nem kell cipelnem többet a majdnem 40 kilós csöves erősítőmet! :)
Come and feel the dark side of the Force, my apprentice... Sajnos a Sith képzés nem hoz nagy profitot, 1mester-1tanítvány
király ide nekem is mennem kéne, király Jedi lenne belölem de azért fennmarad a két kérdés: mennyibe kerül és minden Jedi képességre szertteszünk?
:D A legjobb: "Vernek a nagyobbak?" Hát igen, ha megtudják, hogy elvégezte a srác a jeditanfolyamot, biztos lesz tekintélye a suliban :D
Véletlenül sem merték kiírni az árat :P