Próbáljátok meg a Kecskmeéti Jedi Képzést
Én is ott tanultma az nem vicc! Tuti ! megadom a számukat: 06-20-420-26-05
nálunk egyik hülye kinyomtatta 30 példányban és teleplakátozta a sulit xD(a számot meg átírta a sajátjára)
Vicc: Obi-Van Kenobi: Héé, te cigány velem van az erő! Cigány: Velem meg a fé falu..
jajjj de kemény gyerekek az erő mégis velünk lesz!!!!! (és nem vernek meg a nagyobbak,ha meg igen akkor megpörköljük őket a lézerkardunkkal)jeeeee bakker fel is hívom őket minnnnnyáááá jeee :))))))XXXXXDDDDDD
ez oda ba** xD kapsz egy lézerkardot és akkor vernek a nagyobbak xD
küldtem nekik e-mail-t, de nem válaszoltak
gradU: igaz, a horrorhoz is kell egyfajta aberrált gondolkodásmód
ok, ha bosziképzőt láttok, szóljatok valami mulatság nekünk, nőknek is kell...
Su: Inkább a sci-fi és a horror között van valahol... :)
Én meg megyek a harry potter képzőbe:)
a kvantumfizika is sci-fi, tehát ha jedi lehet, akkor kvantumfizikus is. nem lehet mindenki kazánkovács
Felemelő volt ezt látni, főleg azután, hogy úgy fáj a fejem, mint az őrület:)
De azért kíváncsi vagyok mivel kardoznak -seprőnyél -Zseblámpa -TV antenna -Fénykard a játékboltból..bár az eltörik... Ha nem lenne 8számjegyű a telszám felhívnám őket
Skyler az is van...azok a Wookiee-k....ROAAAA!!!
Samick:):):) Ez egy jo otlet!!! Vomzo: Droid kepzes mar nincs, mert az igazi eletben teljesen elszaporodtak amugyis Kujbika: Inkabb helyesiro tanfolyamra iratkozzal be az hasznosabb lenne... Azoknak akik Jedi kepzesre akarnak menni egy jo tanacs: nehogy T betu legyen a D helyett a Jedi-ben.
iw84u4t: Úgy tűnik, kezdhetsz barátkozni a gondolattal, hogy kazánkovács lehetsz már csak. ;)
Mondom én, hogy Szabolcs megye a legtutibb hely!!!!!!!!
ne menj mosónőnek, mert akkor később nem tudod magad jedivé (pláne nem sith-té) upgrade-elni, mert persze a nőket ebből a buliból is kizárják...