Csak tudnám, hogy mit esznek rajtuk, én csak egy adag agyatlan állatot látok.. :S
Nyalas slagerek??Hogy mondhatsz ilyet? A tokio hotel kökemeny rockot jatszik, jeeee, eljenek a tojashej-$eggü biszex kib*szott trendi 16 evesek! Tefaro: ketsegtelen teny hogy szotyi egy biologiai mellektermeke a tarsadalomnak, de te se lehetsz vmi eszleny ha a szotyi93 nevböl nem jössz ra a korara...
Nem vagyok képben a különböző nyálas slágerek és előadóik terén. Részemről annyi figyelmet kapnak, amennyit megérdemelnek.
Offcore, te is okos vagy hallod, elárulom neked, hogy ez - bármily meglepő - fiú arc. Aki nem ismerné, ez a Tokio Hotel frontemberkéjének az arca, elég nehéz mostanság nem hallani róluk. És énis csatlakozom a többiekhez: minél hamarabb, ha lehet :D
Hát, már ideje lenne! De ne csak őt, hanem a bandát, és a németek genetikai gané részét (95%) is!
Ok, elfogadom, hogy vannak itt olyanok, akik nem tudnak angolul és így nem értik a poént, de akkor egyeseknek közülük hogy lehet ekkora önbizalma, hogy még be is szól a többieknek, hogy milyen sz/\r az a valami, amiről fogalma sincs, hogy mit akar jelenteni. A legkevesebb az, hogyha már veszem a bátorságot, hogy kritizálok, hogy tudom, miről beszélek és nem röhögtetem ki magam... Mindenesetre ez is van legalább olyan humoros, mint egy zoknis-szandálos pasi...
Akkor azt is be lehetne küldeni, hogy mindenféle fotókra egy másik csaj fejét fotosoppolják?
szotyi93:te biztos egy kis tokio hotel mániás vagy!Aki szerelmes ebbe a homoszekszuálisba!Hány éves vagy?Szerintem 12-13 lehetsz!Elég SZÁNALMAS vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én sem értem :( ez vmi bill nevű csókának a csaja, vagy a filmhez kapcsolódó poén?
szerintem jó a kép és egyetértek!! :D
Anyátokat ez nem poén!! Kapjátok be!!
Először visszakérdezne: which Bill?
tudja valaki mi a poén azon kívül hogy nem Uma van a képen?:S
nincs vele bajom, sot klassz hogy fiatalon milliokat keres es ismer
Biztos én vagyok hülye de nem értem! :(