:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HÁJDE LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy néznek ki, mint az orángután szopás után.
sztem is kinyírhatná má valaki, mert a tököm tele van vele
Na ne mondjátok hogy ez nem csaj?? Most itt én leszek a hülyének néznve.. leültettem a családomat, kb 10szer megnéztük egy klippjüket, és googlen is rá kerestem az "emberre".. nem létezik hogy nem csaj.. szerintem csaj..Tuti hogy hapsi? És hány éves? A gitáros meg az ikertestvére?
Én mikó először láttam öket aszittem csajok,de most komolyan. 3 B..zi n...áci jácca a sz...r rock(4EVER)-punk-nak nevezett DIVATZENÉJET b...zeg!! Hogylehet ilyen sz...rt szeretni?
Pfúj-Pfúj Peking Szálló,ja Tokio HOTel nekem 8 ×p
fúj!!!!!! UTÁLOM ŐKEET...hogy lehet ilyen lányos melegeket szeretni!én még enyhén fejeztem ki magam
szegény Bill, de a kép az jó :) nem a név-asszociáció zseniális, de a mélyebb is az: egy szép, nőies nőt berakni egy ilyen brutál bosszúálló, férfias szerepbe, (szóval a Kill Bill Menyasszonya is egy androgün karakter volt)
mikor először mutatta a hawerom a poszerüket azt kérdeztem kik ezek a csajok...és még én lettem leb*szva h ezek nemis csajok!!! mintha ok nélkül kérdezné így az ember..
Ha azt mondom: DOOm, shotgun, úgy világosabb? :-)
Enkeli: Puskát? Most már nincs vizsgaidőszak... ;) Vagy más célzattal kéne?
Az O-zone -t nem szidni, mert az jó! A numajás szám nagyon el van találva. Igazi punk zene.
én amikor először láttam őket, komolyan nem hittem el, h ezek nem csajok. Egyik barátnőm meg is jegyezte: úgy irirgylem őket, olyan nőiesek...
shelbycobra: Nem ér elrontani a szórakozásomat... 3:P
Emlékszem rájuk, nománomáééééj:D