(real)Psycho:nem Gallardo hanem Murcielago van a képen,de ha rosszul értelmeztem hozzászólásodat akkor boccs
1.: a Lambo félig németnek számít mert a VW-konszernhez tartozik ami német ügyebár... 2.: ez tényleg béna 3.: pl. a Tour de France-on mért Skoda a hovatalos kocsi?? amikor ott van a sok francia márka akkor mért épp 1 cseh/német márka... na mindegy ezen szentem hülyeség lovagolni...
miért baj az, ha egy németnek olasz autója van?
Nem értitek? Kifogyott a benya, és megpróbál elvitorlázni a legközelebbi kútig. Amúgy a thalia még mindig ezerszer jobb, mint a swift. A szomszédéban teljes futóműcserét csináltak, mire rájöttek, hogy a rosszul beillesztett hátsó ülés kopog, a thaliánk meg 5. évébe lép lassan, és még semmi oda nem illő hangot nem hallat. Ja, és lehet, hogy ronda, de jó nagy, és jó vezetni.
ezt lehet hogy épp németországban gyártották, nem vagyok szakértő szóval nem biztos hogy van a Lamborghininek leányvállalata németföldön, de nem lehet kizárni. És ha nem is akkor mi van? Attól tetszhet az olasz autó meg az olasz kaja meg olasz bármi, mert németeknek drukkolok. A foci nem minden
elég lepukadt a vicclap ( mióta nem voltam)
Shelbycobrának teljesen iagaza van, ott gyártják és sz.rok de nagyon! Ennyit a nagy francia márkáról!
xXx, igen, a Gallardo-nak nem sok köze van a Lamborghini-hez... De a Murcielago, a Diablo, a Countach meg a többi az olasz:)
Csak az a baj hogy a Lambo az majdnem Audi, szóval több a német vér a képen mint az olasz:)
szerintem akkor lenne poén ha a rendszáma lenne olasz
a törököket is utáltuk mégis sok embernek török kocsija van( rönó tálija:D), igen az török,mert ott gyártják, nem véletlen fos az egész
Szerintem tök felesleges ilyenen lovagolni. A régi világban se lehetett elmondani, hogy imádtuk az oroszokat, mégis sok orosz autó volt :) Szóval ebben nincs nagy poén, csak így, hogy tudjuk a vb kimenetelét. Ha ha ha.
Nekem tetszik a Lamborghini ajtói között kifeszített zászló :)